Mainz 05 vs Union Berlin – 7. feb. 18:30

Fodbold Bundesliga
Mainz 05
Union Berlin
7. feb.
18:30
PC Betting-avatar PC Betting

Udgivet

Udgivet

7. feb.
18:30
Union Berlin vinder eller spiller uafgjort
Tippet til 1.75*
Vundet +4,50

Units

6/10
Union Berlin vinder eller spiller uafgjort 1.75*

Tip-boosters

  • Union Berlin har styrket offensiven markant i det seneste transfervindue, hvor jeg tror kvaliteten og bredden i denne del af truppen bliver et afgørende punkt for at kunne hente et resultat i dagens kamp mod Mainz.
  • Mainz er elendige på hjemmebane, hvor man blot har hentet fem point i sæsonen, mens det samtidigt kun er lykkedes at score seks mål i ni kampe.
  • Union Berlin har normalt et rigtig godt tag på Mainz, hvor man har vundet hele fire af de seneste fem indbyrdes opgør, mens det er blevet til en enkelt uafgjort.

Analyse

Der er dømt bundopgør i den tyske Bundesliga i opgøret mellem Mainz og Union Berlin. Hjemmeholdet er uden en sejr i de seneste ni kampe og er placeret næstsidst i tabellen. Man er mildest talt elendige på hjemmebane, hvor man blot har hentet fem point i sæsonen, mens det samtidigt kun er lykkedes at score seks mål i ni kampe.

Union Berlin havde en fantastisk sæson sidste år, hvor man blandt andet opnåede en flot Champions League placering. Helt anderledes ser det ud i denne sæson, hvor man blot har to point ned til FC Køln på nedrykningspladserne, dog med en kamp færre spillet. Formkurven er en anelse bedre end hos Mainz, hvor man har opnået to sejre i de seneste fem kampe. Statistikken på udebanen taler dog sit tydelige sprog, hvor man er det absolut værste udehold i ligaen med hele otte nederlag i ti kampe.

Holdnyt Mainz

Træner Jan Siewert har en del tunge fravær til kampen, hvor den sydkoreanske kantspiller Jae-Sung Lee er fraværende grundet landskampe i Asian Cup. Derudover er den offensive duo i form af Brajan Gruda og Nelson Weiper ude med skader, mens forsvarsspillerne Stefan Bell og Andreas Hanche Olsen er ude med skader eller sygdom.

Mainz har i transfervinduet forsøgt at styrke holdet, hvor man har købt midtbanespilleren Nadiem Amiri fra Leverkusen, mens har har lavet en låneaftale sæsonen ud med angrebsspilleren Jessic Ngankam, som kommer fra Frankfurt. Begge spillere startede inde i den seneste kamp mod Werder Bremen.

Holdnyt Union Berlin

Union Berlin havde en del spillere fraværende i den seneste kamp grundet sygdom, men de forventes alle at være tilbage i truppen. Her taler vi konkret om Frederik Ronnow, Alex Kral og Diogo Leite. På positivsiden er det også, at Aissa Laidouni er tilbage i truppen efter at have spillet landskampe for Marokko i Africa Cup of Nations.

Ude med skader er Josip Juranovic og Jerome Roussillon, mens holdet ligeledes må undvære deres anfører Christopher Trimmel, eftersom han har karantæne efter et rødt kort i den seneste kamp.

Spilforslag

Vigtigheden af den her kamp er enorm og jeg har en stærk tiltro til, at Union Berlin rent faktisk vil udnytte muligheden for at vinde kampen og dermed skabe sig lidt yderligere luft ned til nedryningspladserne mod en decideret direkte nedrykningskonkurrent.

Selvom Union Berlin blot har undgået nederlag i to kampe på udebane i denne sæson, så er presset trods alt på Mainz med henblik til at skabe et resultat foran deres egne fans. Formkurven er som beskrevet elendig hos begge hold, men jeg synes der er tegn på en forbedring hos udeholdet.

Det helt afgørende punkt for mit spilforslag bliver den offensive styrkelse hos Union Berlin, hvor jeg synes rigtig godt om de spillere som er indhentet fornyligt. Selvfølgelig tager det tid for spillerne at tilpasse sig, men jeg synes simpelthen der er nok kvalitet og dybde i den offensive del af holdet til nu at skabe de ønskede resultater.

Jeg synes personligt godt om en spiller som Chris Bedia fra Elfensbenkysten, som er hentet på en låneaftale med den schweiziske klub Servette. Her har han været sprudlende de to seneste sæsonen med 22 mål samlet. Derudover har man købt den belgiske angrebsspiller Yorbe Vertessen fra hollandske PSV.

Sammensat med tyske Benedict Hollerbach og Kevin Volland, så fremstår Union Berlin nu som et farligere offensivt hold og jeg tror på, at de kan skabe sig et resultat mod Mainz. Kevin Volland har ikke rigtig ramt målfarligheden hos Union Berlin, men jeg synes det er værd at bemærke hans kvaliteter i tidligere sæsoner, da han spillede for eksempelvis Monaco og Bayer Leverkusen. Her var han virkelig giftig.

Bookmakerne har Mainz som svag favorit hjemme mod Union Berlin. Jeg vælger at spille dobbelt chance til Union Berlin og jeg sætter chancevurderingen for dette til noget højere end markedet og vælger derfor at sætte seks units på spilforslaget.

Frosinone vs Salernitana
Frosinone

Uafgjort

Salernitana

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

23. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Facundo Bagnis vinder Facundo Bagnis vs Giulio Zeppieri
Mads-Hansen-avatar Mads-Hansen
Mads-Hansen-avatar Mads-Hansen
23. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Facundo Bagnis vinder Facundo Bagnis vs Giulio Zeppieri
Mads-Hansen-avatar Mads-Hansen
Mads-Hansen-avatar Mads-Hansen
23. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Jiri Vesely +2,5 partier Jiri Vesely vs Enzo Couacaud
Mads-Hansen-avatar Mads-Hansen
Mads-Hansen-avatar Mads-Hansen
23. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Under 2.5 mål Lazio vs Juventus
dagens-spil-avatar dagens-spil
dagens-spil-avatar dagens-spil
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:30
Over 2.5 mål Exeter vs Oxford
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:30
Alfie May scorer når som helst Wycombe vs Charlton
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:00
Over 2.5 mål AFC Wimbledon vs Walsall
27. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
VfB Stuttgart +0.50 (AH) Bayer Leverkusen vs VfB Stuttgart
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Empoli AH+1.25 Atalanta vs Empoli
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Athletico Paranaense indenfor top 6 Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar