Madureira RJ vs Fluminense – 17. feb. 20:00

Fodbold State Leagues
Madureira RJ
Fluminense
17. feb.
20:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Udgivet

Udgivet

17. feb.
20:00
Begge hold scorer
Tippet til 2.25*
Tabt -2,00

Units

2/10
Begge hold scorer 2.25*

Tip-boosters

  • Fluminense rejser til Ecuador efter denne for at spille første af to Conmebol Recupa kampe mod Quito. Det kan spiller en rolle i hvilket hold som løber på banen her.
  • Madureira kommer defensivt svækket til kampen. To af fire faste forsvarer afsoner karantæne. Offensivt er alle fit for fight.
  • Der resterer tre runder i Carioca og Madureira skal bruge point for at holde sig indenfor top 8. De kan glæde sig over fortsat at være ubesejret hjemme.

Analyse

Fluminense vandt som bekendt Copa Libertadores sidste år og spiller derfor Conmebol Recupa i år (Super Cuppen i Sydamerika) mod Copa Sudamericana vinderne fra LDU Quito. Første kamp spilles i Ecuador d. 22/01 mens returkampen er 01/03. I mellem de to kampe venter ærkerivalerne fra Flamengo. Det havde været ideelt med en mindre modstander og chancen for at roterer dér men eftersom det er Flamengo, er der gode chancer for at stamspillerne også spiller den kamp. Det betyder samme tid at dette er deres chance for at give nogen stamspillere et hvil. Om det sker og hvor mange der sidder over må tiden vise. Sikkert er det dog at forsvarene Marlon (rotation) & Santos (fast), midtbanemand Pires (rotation) samt offensive Keno (fast) er fraværende. Retfærdigvis har Flu’s reserver fået en håndfuld kampe i år men er modstanderne kommet på tavlen i tre af fem kampe mod dem.

Madureira sæson kan indtil videre deles op i to. Hjemme og udekampe. Hjemme er de fortsat ubesejret mens de har tabt alle fire ude. Til deres forsvar var udekampene mod de bedre modstandere. Grundet hjemmebane præstationerne holder Madureira sig til i kampen mod top 8. Her er de to point foran Volta men har et sværere slut-program end dem. Først denne mod Flu, så Bangu (største chance for tre point) mens de slutter ude mod Flamengo. Hvis de skal holde sig til, er tre point mod Flu og Bangu deres bedste chancer for point. Madureira kommer defensivt svækket til kampen da midterforsvar Marcao (fast) og back Sota (fast) begge afsoner karantæne.

Fluminense er det bedre hold af de to og kommer de med reserverne, er det stadig et hold som kan udfordre Madureira. Reserverne har allerede spillet fem kampe i år og er ubesejret. Defensivt dog et niveau under stamspilleren. Madureira skal have point hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om at holde fast i deres top 8 placering men nye defensive fravær, svækker defensiven. Værterne spiller dog med tre på toppen og kan få glæde af at nyerhvervelsen Ferreira seneste kom på tavlen i sin startdebut. Gode chancer for at begge hold kommer på tavlen.   

Maranhao vs Sampaio Correa
Maranhao

Uafgjort

Sampaio Correa

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
15:00
Aarhus Fremad -1,25 (AH) Aarhus Fremad vs Nykøbing FC
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
15:00
Over 2,5 Hobro IK vs Fredericia
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Girona -1.00 (AH) Girona vs Cadiz
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Georges Mikautadze scorer når som helst Le Havre vs Metz
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:30
Over 2.5 mål Freiburg vs Mainz 05
21. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
America de Cali AH+0.25 Santa Fe vs America de Cali
22. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Inter vinder AC Milan vs Inter
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
SPX-Francesco-avatar SPX-Francesco
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Empoli AH+1.25 Atalanta vs Empoli
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Athletico Paranaense indenfor top 6 Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar