18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Macarthur FC-Wellington Phoenix – 21. November 2021 08:45

Units 3/10 Tabt
Macarthur FC vs Wellington Phoenix
Wellington Phoenix
21. november 2021 08:45
bet365
Tippet til 3.10
Udgivet 20. november 2021 17:44
Besøg bet365

*Reklamelink

Kampen her spilles på neutral bane, men markedet har endnu ikke reageret på den nyhed. Wellington Phoenix er blevet svækket over sommeren, mens MacArthur er blevet forstærket, men det tager stadig tid at få spillet holdet sammen og de første kampe i ligaen lader meget tilbage at ønske.

Kampen er i sidste øjeblik blevet flyttet fra MacArthurs normale hjemmebane i Sydney til Newcastle Jets’ hjemmebane godt to timers kørsel væk. MacArthur er oprettet for nylig og har kun eksisteret i én sæson, så deres fanbase er i forvejen relativt begrænset. Jeg tænker ikke, at samtlige af de fans, der havde planlagt at tage på stadion, tager turen til Newcastle.

Begge hold har mistet mange stamspillere op til sæsonen, og MacArthur har uden tvivl hentet mest kvalitet ind. Begge hold skal dog have spillet nye hold sammen og det kan gøre kampen mere jævnbyrdig og på en neutral bane, tror jeg ikke der er så stor forskel på holdene, som oddsene antyder.

Macarthur FC – Wellington Phoenix Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Macarthur FC – Wellington Phoenix Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar