Lyngby vs Vejle Boldklub – 26. apr.

Fodbold Superligaen
Lyngby
Vejle Boldklub
26. apr.
20:00
MJN1999-avatar MJN1999

Kampstart

Kampstart

26. apr.
20:00
Under 2.5 mål
Vundet +2,40

Units

3/10
Under 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Ingen af holdende kan tåle et nederlag
  • Lyngby er favorit, men vil formentlig være tilfredse med et enkelt point
  • De to hold har ligaens pt svageste offensiver

| Sidst opdateret:


Analyse

Et yderst vigtigt opgør i kampen om overlevelse i superligaen. Begge hold kommer i både resultatmæssig og spillemæssig dårlig form, til opgøret. Ansættelsen af David Nielsen har ikke ændret det store for Lyngby og efter nedsablingen for 4 runder siden på 6-2 mod Randers, er man gået tilbage til flere af de mere klassiske defensive dyder. Vejle kom godt igang efter vinterpausen, men på det sidste har det set jammerligt ud, særligt offensivt. Siden Emmanouilidis igen blev skadet, har offensiven produceret meget lidt, og selvom man har fået scoret i de seneste tre kampe vil jeg ikke tøve med at kalde deres offensiv for den ringeste i ligaen. Seneste spillede man sæsonenens ringeste kamp i Hvidovre og tabte med 2-1, i en kamp der nok nærmere burde være endt 3-0.

Jeg er ikke i tvivl om at Vejle kommer til Lyngby for at hente det ene point, og at det bliver med et stærkt fokus på defensiven, som vi har set hele sæsonen. Den mere ubekendte er Lyngbys tilgang til kampen. Selvom det ville være et godt tidspunkt at sætte kniven ind mod et svagt Vejle mandskab, tror jeg Lyngby har nok af problemer selv, til at turde satse på en sejr her.

Hvis holdende mod min forventning spiller mere offensivt og målsøgende, har jeg stadig svært ved at se hvordan deres respektive offensive kvaliteter skal kunne gøre ondt på hinandens defensiver. Vejles klart bedste spillere er de bagerst og i Nathan Trott, har de en af ligaens bedste målmænd. At Lyngbys normale førstekeeper David Jensen er skadet, er selvfølgelig et minus for spillet, men jeg har ikke set markante svaghedstegn fra erstatningen, Jannich Storch.

For dette spil på få mål, kan jeg desuden virkelig godt lide, at ligegyldigt hvilket hold der skulle komme foran, så har jeg meget svært ved at se modstanderen være i stand til at åbne of for det andet holds defensiv, som formentlig vil stå langt tilbage på banen. At holdene på det sidste har spillet et par kampe med 3 mål, gør mig ikke så meget. Især Vejles mål har været på lave xG, men det virker til at have presset prisen en smule op, hvilket jeg synes skal udnyttes.

Jeg finder 59% for under 2,5 mål i opgøret, hvilket giver en betvalue på 106,2.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar