Lyngby vs Vejle Boldklub – 26. apr.

Fodbold Superligaen
Lyngby
Vejle Boldklub
26. apr.
20:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

26. apr.
20:00
Uafgjort
Vundet +9,00

Units

4/10

Tip-boosters:

  • Ingen af de to hold kan tåle nederlag
  • Forventer defensive udtryk og få mål
  • Seneste 4 af 5 indbyrdes opgør er endt uafgjort

Analyse

Det er en kamp, der er forbudt for børn. Vejle ligger under stregen med 23 point og lige på den anden side ligger Lyngby med 25 point. Denne kamp kan derfor vender op og ned på bundplaceringerne, og den enorme betydning af denne kamp vil formentlig få det til at være taktisk låst og tilbageholdende, da det hurtigt kan blive en kamp, hvor man spiller for at undgå frem for at opnå.

I forvejen er det ikke specielt offensivt spillende mandskaber og David Nielsens tilbagevenden til Lyngby har primært været med fokus på organisation og defensiv, selvom det ikke har hjulpet voldsomt på det pointmæssige output. Det er to hold, der har haft udfordringer med at skabe spillet og tilspille sig pointene i foråret, og Vejle kommer med en stor nedtur i bagagen, da man i seneste runde tabte 2-1 til bundproppen, Hvidovre.

Begge mandskaber spiller med tre stoppere, og jeg tror, det bliver ekstra defensivt og med ekstra stor gardering i egen ende, fordi man vil være nervøse for at indkassere og give sig selv dårlige betingelser i kampen. De to mandskaber plejer da også at spille tætte kampe og har spillet 4 ud af de seneste 5 møder uafgjort, hvilket vidner om to tætte hold. Uafgjort er da heller ikke sjældent for dem med henholdvis 7 og 8 krydser i denne sæson.

Jeg tror ikke, der kommer mange mål i opgøret, og alene den grund gør jo, at chancerne på uafgjort stiger. Lyngby er ramt defensivt med fravær af stopperne, Andreas Bjelland og nu også Magnus Jensen, mens keeper David Jensen er ude. Marcel Rømer forventes tilbage, og der kan være mulighed for, at han går ned som stopper. Med de fravær, så må man formode, at Lyngby kommer til at gå ekstra defensivt til værks for at beskytte egen bagkæde.

Vejle skal på et tidspunkt i sæsonen begynde at satse hårdere efter sejrene, men står det uafgjort med 15-20 minutter tilbage, så tror jeg, det bliver passivt, da man ikke vil risikere et nederlag, som for Lyngby vil bringe dem under stregen og for Vejle vil betyde et hul på minimum 3 point og måske 4-5 point, hvilket kan blive afgørende med kun fem kampe tilbage af sæsonen.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar