Lyngby vs Hvidovre – 14. apr.

Fodbold Superligaen
Lyngby
Hvidovre
14. apr.
15:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

14. apr.
15:00
Over 2,75 (AH)
Tabt -4,00

Units

4/10
Over 2,75 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Sidste udkald for Hvidovre, der skal gå efter sejren
  • Lyngby har vist sårbarhed defensivt
  • Seneste opgør endte med 4-2 og masser af chancer

Analyse

Hvidovre har 13 point til overlevelse, og det er netop Lyngby, man skal have fat i, hvis der skal være nogen som helst chance for, at man kan kvalificere sig til endnu en sæson i Superligaen. Hvidovre havde held med at hente 3 point sidst man besøgte Lyngby, og der kan næppe være tvivl om, at Lyngby kommer til at spille med et offensivt udtryk i jagten på at sikre sig endnu en sejr mod de kongeblå.

Hvidovre er da heller ikke uden muligheder, for man har en offensiv, der har bevist, at de kan lave mål, og med Simon Makienok, der mere og mere begynder at ligne sig selv, så har man også flere strenge at spille på. Udfordringen for Hvidovre er bare, at man giver for mange nemme mål væk og generelt afgiver for mange chancer, hvilket 51 indkasserede mål i sæsonen for alvor vidner om.

Hvidovre har da også spillet 14 ud af 24 kampe over linjen i denne sæson, mens det i foråret har været 6 ud af 7 kampe, der er endt med 3 mål eller flere. Hvidovre bør få muligheder for at skabe noget overfor en Lyngby-defensiv, der har set sårbar ud, og som lukkede 4 mål ind i Parken, 6 mål ind i Randers, 3 mål ind i Nordsjælland og som nævnt 4 mod Hvidovre. De to førstnævnte var under David Nielsen, så trods hans fokus på den defensive organisation, så har der været plads til forbedring i den del.

Lyngby skal kigge efter Vejle, som kun er et enkelt point efter Lyngby, og derfor kan Lyngby heller ikke nøjes med uafgjort her, fordi Hvidovre hjemme i slutspillet bare er en kamp, der skal give 3 point. Derfor kan Lyngby heller ikke stille sig ned i defensiven, og jeg synes da heller ikke, det passer Lyngbys kompetencer at gøre det.

Lyngby er til gengæld blevet stærkere i deres direkte spil, og det er et match up, der kan blive godt overfor en vaklende Hvidovre-defensiv, der har svært ved at afvise i det længere spil. Jeg tror godt, det kan blive åbent, selvom det er en vigtig bundkamp, fordi begge hold er tvunget til at gå efter de 3 point.

Samtidig er Hvidovre fortsat svækket defensivt grundet fravær af Djukic i målet og Stenderup som forsvarskaptajn. Lyngby er uden Marcel Rømer, som er et centralt anker.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar