Lyngby vs FC København – 19. august 2022 19:00

Profit
174,7
TBP
108,0%
Hitrate
48,0%
573 Tips
Fodbold icon
3F Superligaen | 2022/2023
Lyngby vs FC København
Over 9,5 Hjørnespark
Tippet til 2.02
Units 5/10
Tabt -5,00
Udgivet 18. august 2022 16:24

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Lyngby spiller med afstand med flest indlæg pr. kamp i Superligaen, og deres hjørnesparks-snit kan være influeret af varians.
  2. FC København er det hold, der snitter flest hjørnespark i ligaen og spiller samtidig også med flest afslutninger pr. kamp.
  3. Lyngby har en mulighed for at komme foran mod FCK – ligesom vi har set andre hold i år – og hvis det sker, vil vi se et stort tryk på Lyngby.

Lyngby tager på hjemmebane mod FCK, og der er forudset et pakket stadion med store forhåbninger til Lyngby, der havde fortjent mere.

Lyngby er fortsat uden en sejr i Superligaen, og selvom vi er i tidlige stadier, så er der nok ikke nogen ønsker om, at komme for langt bagud fra start i Lyngby. Derfor er der formentlig også forhåbninger og forventninger om, at man kan tage point på hjemmebane mod FCK. Af den årsag så tror jeg heller ikke vi kommer til at se et Lyngby hold, der kommer modløst ind til kampen og pakker sig – Det så vi ikke mod Midtjylland, vi så det ikke mod Midtjylland og vi ser det heller ikke mod FCK. 

Lyngby ligger lige under ligasnittet på antal hjørnespark genereret pr. kamp, mens de samtidig ligger et godt stykke under på hjørnespark imod. Ift. hjørnespark skabt, så er det lidt undrende at de ligger så lavt, da de med distance er det hold, der spiller med flest indlæg pr. kamp et snit på 21,21 og Randers nr. 2 på listen snitter 16,58. Derfor kan der godt være tale om en anelse varians i det lave snit fra Lyngby.

FCK kommer ind med det højeste hjørnesnit i ligaen med 8 pr. kamp, det kommer nok qua at de hver kamp har mange afslutninger. Det ville ikke undre mig hvis Babacar får chancen fra start, og hvis det tilfældet, så er jeg af den overbevisning at FCK kommer til at spille mere på indlæg, og dermed også er mere likely til at få flere hjørnespark. 

Det er ikke utænkeligt at Lyngby kommer til at drille FCK, det har vi allerede set mange gange i år. Hvis det bliver tilfældet, så kommer vi til at se et stort tryk fra FCK.  

Data fra denne analyse er hentet på WyScout.com

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Lyngby – FC København Odds


Lyngby – FC København Head 2 Head


Flere Tips

2. oktober 2022
Units 4/10
Tippet til 2.02
Units 3/10
Tippet til 1.95
15:00
Units 5/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Skriv et svar