Lyngby vs FC Helsingør – 30. april 2022 12:45

1. Division Oprykningsspil | 1. Division
Under 2.5 mål
Tippet til 2.17
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 30. april 2022 08:26
Det er bestemt ikke, fordi Helsingør har præsenteret sig som et ”under-hold” den seneste tid, men jeg tror ikke på en målrig topkamp i Lyngby, fordi der er så enormt meget på spil, at holdene næppe blæser til angreb. Det bliver højest sandsynligt taktisk låst og en kamp, hvor man vil gå lidt forsigtigt til værks og spille efter at undgå frem for at opnå.

Horsens gik med deres sejr over Hvidovre forbi disse to og placerer sig på 1. pladsen med 53 point, mens Helsingør og Lyngby ligger lige under med henholdsvis 51 og 50 point. Der er voldsomt meget på spil, og taberen vil allerede nu give sig selv svære betingelser i jagten på oprykning. Til gengæld vil man holde sig inde i kampen med uafgjort, mens Horsens for begge vedkommende også kun vil være en enkelt sejr væk.

Helsingør har haft gigantiske problemer defensivt, hvor Sebastian Mielitz ikke har været nogen god sidste skanse. Helsingør har lukket mange mål ind og tabt fire i streg i oprykningsslutspillet. Det taler imod spillet, men efter 10 indkasserede mål i de sidste tre kampe, så må Morten Eskesen have haft stor fokus på defensiven den seneste tid for at forbedre dette. Med til historien hører også, at Helsingør har været ganske uheldige med to kampe, hvor man var bedst og skabte flest chancer, men hvor målene sejlede i kassen. Bl.a. tabte man seneste 2-1 til Hvidovre, hvor udeholdet skabte 0,13 på xG.

Lyngby var gode mod Fredericia, mens man forinden tabte til Horsens og spillede 0-0 med Hvidovre, og det var ikke chancerige kampe. Det seneste opgør mellem disse mandskaber endte da også 0-0 og med en vis frygt for at tabe mod slutningen, hvor ingen af holdene rigtigt gik efter sejren. Helsingør var bedst og Lyngby skabte meget få chancer, hvilket 0,47 på xG vidner om.

Der er naturligvis en fare for, at det bliver endnu en kamp, hvor Helsingør har problemer med at forsvare sig, og så bliver det en livlig kamp, da Helsingør så skal kompensere offensivt. Jeg tror dog, respekten for hinanden og stillingen er så stor, at det bliver påpasseligt, og jeg synes klart, at der er værdi at hente på under.

Andreas Bjelland er tilbage i truppen for Lyngby. Det er ikke sikkert, han går direkte ind i start-11, men hans tilstedeværelse og erfaring kan få betydning.

Lyngby – FC Helsingør Odds


Lyngby – FC Helsingør Head 2 Head


Flere Tips

28. september 2022
18:00
Units 1/10
Tippet til 2.07
6. oktober 2022
Units 3/10
Tippet til 1.71
30. september 2022
21:00
Units 5/10
Tippet til 1.82
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar