Lyngby vs AC Horsens – 16. april 2022 13:00

1. Division Oprykningsspil | 1. Division
Under 2.5 mål
Tippet til 1.90
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 16. apr. 01:38
Der er dømt topopgør i det enormt tætte oprykningsspil i Nordicbetligaen. Lyngby er pt. placeret på den oprykningsgivende 2. plads med 47 point, men har kun et forspring på tre point ned til netop AC Horsens, hvor Hvidovre også ligger med samme pointtal.

Der er altså lagt i kakkelovnen til lidt af en gyser, men jeg tror ikke, det bliver specielt chancerigt, fordi der netop er så meget på spil, og jeg undrer mig over, at markedet ikke er mere pro "underen". De to opgør i grundspillet endte med udesejre. Horsens vandt 2-1 i Lyngby, mens de kongeblå vandt 1-0 i Horsens. I begge opgør var det chancefattigt, og Horsens vandt deres kamp med kun 4 afslutninger i kampen, mens Lyngby-sejren var uden nogen hold på xG over 1.

Horsens har set stærke ud, og Jens Bertel Askou har skabt en stærk defensiv organisation, der er svær at bryde op. Jeg øjner en kamp, hvor holdene ikke skal satse voldsomt, og hvor det sagtens kan blive taktisk låst, fordi Lyngby kan være tilfredse med uafgjort, da de bevarer forspringet, mens Horsens også sagtens kan leve med en pointdeling på en svær udebane.

Hverken Lyngby eller Horsens har indkasseret mål i slutspillet, og de har ikke afgivet mange chancer trods kampe mod stærke modstandere. Begge hold spiller med en 3'er-bagkæde, og det neutraliserer wing backs hos begge hold. Lyngby var totalt tandløse offensivt i seneste kamp mod Hvidovre, hvor man spillede 0-0 og skabte absolut ingenting. Horsens kommer ligeledes med en 0-0 i rygsækken mod Fredericia, om end de skabte flere chancer i opgøret.

Jeg vil ikke afvise en nullert igen, hvis man tør gå efter det høje odds som alternativ.

Lyngby – AC Horsens Odds


Lyngby – AC Horsens Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
Units 1/10
Tippet til 1.72
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar