Lyngby vs AaB – 29. maj. 14:00

Profit
1.017,4
TBP
106,7%
Hitrate
47,1%
3271 Tips
Fodbold icon
Superligaen Kvalifikationsspil | Superligaen
Lyngby vs AaB
Mål efter 74:59
Tippet til 1.83
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 29. maj. 00:27

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Lyngby kan kun bruge en sejr.

✅ Lyngby har hjemmebane, og det er en fordel for spillet, da de skal jagte noget.

✅ To hold med fart på siderne, som kan udnytte omstillinger.

Jeg har tidligere været ude på denne slags spil her i slutningen af sæsonen, hvor tingene skal afgøres. Der er nemlig ofte grobund for sene mål, når hold skal jagte sejre og ikke kan bruge andre resultater til noget som helst. Det går kampene åbne mod slutningen og med muligheder for omstillinger.

Lyngby kan kun bruge en sejr i dette opgør. Alt andet vil sende dem ud, og derfor vil vi uanset resultat have en kamp, hvor et af holdene skal jagte et mål mod slutfasen. Det eneste, der kan ændre på dette er, hvis et af holdene fører 3/4-0 mod slutningen, og reelt allerede har afgjort det tidligt i kampen. Det tror jeg dog næppe kommer til at ske i en lige kamp med så ufatteligt meget på spil. I det omvendte opgør stod det da også 0-0 frem til et kvarter igen af kampen.

Lyngby skal jagte, men kan drage fordel af hjemmebanen, og de kongeblå er ganske stærke på eget græs. Begge hold har rimelig fart og pågåenhed på siderne, og der bliver helt sikkert plads til at udnytte omstillinger til det forsvarende hold. På et tidspunkt vil kampen åbne sig og holdene blive mere åbne i deres organisation, og det vil give muligheder.

I en situation, hvor man skal jagte noget med sigte på overlevelse i Superligaen, så bliver det desperat og med allin-attituder, som f.eks. keeperen med frem på standarder osv.

Det er en bet, at Finnbogason igen er ude for Lyngby – denne gang med karantæne. Jeg har dog virkelig svært ved at se en afslutning på kampene, hvor der ikke er et af holdene, der kaster alt over bord.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Lyngby – AaB Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Lyngby – AaB

Lyngby: Skader og karantæner

AaB: Skader og karantæner

Lyngby – AaB Head 2 Head

Flere Tips

14. jun.
21:00
MJN1999
Units 1/10
Tippet til 5.00
21:00
MJN1999
Units 3/10
Tippet til 2.38
Units 2/10
Tippet til 2.25
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar