18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Lyngby – Hvidovre-25. September 2021 14:00

Units 4/10 Vundet
Lyngby vs Hvidovre
Begge hold scorer + Over 2,5
25. september 2021 14:00
bet365
Tippet til 1.90
Udgivet 25. september 2021 06:49
Hvidovre har vist virkelig god form i denne sæson og ligger nr. 3 i 1. division, hvor Lyngby ellers må betegnes som den største oprykningsfavorit. Det er to offensive mandskaber, og jeg forventer, at der kommer mange mål i dette opgør med to hold, der gerne vil angribe, men også afgiver meget den anden vej.

Lyngby er det næstmest scorende hold i rækken. Til gengæld har de kun holdt clean sheet en enkelt gang, og trupmæssigt er Lyngby da også stærkest offensivt. Lyngby vil gerne angribe under deres nye træner, og med Gytkjær tilbage i form, så ser man stærke ud i den ende. De to backs er meget offensive, og det giver naturligt nok plads i begge ender.

Hvidovre har lidt samme tilgang. Det er to hold, der gerne vil have bolden og gerne vil tænke offensivt, og det giver begrænsninger i den defensive del. Hvidovres seneste fire kampe er gået over 2,5 og begge hold har scoret i kampene. Lyngby fik i midtugen hug mod AaB og generelt har de bare haft problemer med at holde buret rent. Kun mod kriseramte Esbjerg i 3. runde formåede man at holde clean sheet.

Jeg tror på mange mål, og jeg tror, at begge kan byde til. Jeg synes, man får et godt oddsboost af at bygge dette væddemål, hvor begge skal score, mens vi skal have min. tre scoringer.

Lyngby – Hvidovre Odds


Lyngby – Hvidovre Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar