18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lyngby-Fremad Amager-18. August 2021 18:00

Units 4/10 Vundet
Lyngby vs Fremad Amager
Begge hold scorer: ja
18. august 2021 18:00
Cashpoint
Tippet til 1.95
Udgivet 17. august 2021 22:49
Lyngby blæser bare derudaf, mens Fremad Amager har underpræsteret fælt og er i en alvorlig krise med 0 point efter fire kampe. Fremad Amager skal have point her, men jeg tror umuligt, at de kan holde Lyngbys farlige offensiv fra fadet, og så kommer vi sandsynligvis til at se et Fremad Amager mandskab, der er nødt til at satse i perioder. Det gælder bl.a. på omstillinger og standarder, og Lyngby har rent faktisk indkasseret i 3 ud af 4 kampe hidtil.

Trods deres klare dominans, så har de svært ved at undlade at afgive chancer, og der vil ofte blive efterladt rum, når de spiller med så offensivt et udtryk. Fremad Amager har været dårlige, men resultaterne står ikke helt mål med kampene. Offensivt er Fremad Amager klart stærkere end defensivt med Johansson, Munksgaard og Olesegun, og man har flere strenge at spille på i form af Munksgaards fysik og styrke i luften og Olseguns fart og udfordringer.

Jeg synes, at oddset på begge hold scorer er voldsomt, når over/under-linjen står i 3,25. Ganske vist er Lyngby klare favoritter og kommer da formentlig også til at bidrage med flere mål, men med kun et enkelt clean sheet i fire kampe, så skal odds 1,95 være flot på begge hold til at score.

Man må selvfølgelig ikke underkende Fremad Amagers dårlige form, men Løvenkrands som ny træner og med nye spillere skal have tid, og det bør give output som kampene skrider frem.

Lyngby – Fremad Amager Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Lyngby
Fremad Amager
Odds are subject to change. Last updated 18. august 2021 18:00.

Lyngby – Fremad Amager Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar