18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Lyngby-AC Horsens-29. August 2021 14:00

Units 4/10 Tabt
Lyngby vs AC Horsens
Lyngby vinder
29. august 2021 14:00
Nordicbet
Tippet til 2.00
Udgivet 29. august 2021 06:00
Tilbage i foråret lå oddset på Lyngby i 1,73 hjemme mod Horsens. Ganske vist i en periode, hvor Lyngby præsterede stærkt og begge hold var rykket ned. Horsens vandt 4-3, mens Lyngby havde bolden i 68% af tiden og var klart dominerende. Jeg undrer mig meget over, at oddset står i en meget højere pris nu, for jeg mener klart, at Lyngby står stærkere end Horsens ift. 4-3 kampen for nogle måneder siden.

For Horsens har det været et hårdt slag at miste Louka Prip, som har succes i AaB, mens rutinerede kræfter som Reese, Bjarke Jacobsen og Hallur Hansson også har kostet på niveauet. Jeg synes, de nye unge har haft svært ved at slå til og særligt offensivt er man meget skrøbelige. Musonda er hentet ind til angrebet, hvor Qamili og Branajac har skiftet til at være udfordret, og jeg er endnu ikke overbevist om, at han er løsningen trods et mål mod Jammerbugt.

Lyngby har hentet 4 sejre og en enkelt uafgjort i topkampen mod Helsingør, hvor man ellers lavede et flot comeback, men spillede 3-3. Helsingør og Lyngby ligner de to stærkeste hold, og hjemme er Lyngby rigtigt stærke og har med den gode opbakning præsteret godt både i forårets superliga og i denne sæsons 1. division.

Lyngby har en bredere og stærkere trup end Horsens, og Christian Gytkjær er i denne sæson tilbage og har allerede budt ind med fem scoringer som topscorer i rækken sammen med Tengstedt fra Horsens. Generelt synes jeg, at Lyngby har meget at byde på offensivt og i seneste hjemmekamp kom 17-årige Sanders Ngabo pludselig ind og afgjorde det. Han er dog ikke med imod Horsens efter en lidt skuffende kamp fra hans side mod Helsingør, hvor han blev pillet ud i pausen.

Jeg tror, det bliver med klar dominans på bolden, og jeg forudser, at Horsens kommer under tryk overfor stærke individuelle kanter i form af særligt Magnus Kaastrup, der har set stærk ud. Lyngby har meget dynamik og aggressivitet på backs, og det kan blive en hård kamp for Horsens backs, som jeg forventer kommer under alvorligt tryk. Horsens spillede igen 4-4-2 mod Jammerbugt og har vekslet lidt i formationerne. Thomas Santos spillede back og havde udfordringer, hvorfor Gomez blev flyttet fra stopperpositionen ud på højre back i pausen. Ingen af de to er gode løsninger på den position, og hvis Jens Berthel Askou igen vælger en 4’er-bagkæde, så tror jeg virkelig, Horsens kommer i defensive vanskeligheder.

Lyngby – AC Horsens Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Lyngby
AC Horsens
Odds are subject to change. Last updated 29. august 2021 13:55.

Lyngby – AC Horsens Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar