18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lyngby – AaB-21. September 2021 18:30

Units 1/10 Vundet
Lyngby vs AaB
Over 2,5 mål
21. september 2021 18:30
Marathonbet
Tippet til 1.74
Udgivet 20. september 2021 19:32
Det er to offensive mandskaber, som skal tage kampen op i Sydbank Pokalen tirsdag aften. Lyngby, der har sin dagligdag i 1. Division, men som godt kunne være et fint bud på en oprykker og AaB, der er inde i en flot stime i Superligaen.

Lyngby har det højeste målsnit i hele 1. Division, med et voldsomt snit på hele 4,1 mål pr. kamp. Det er hele syv kampe siden, at Lyngby har formået at holde rent bur og senest spillede de 1-1 med HB Køge.

På trods af AaB holdte nullet i deres seneste kamp, så er det ikke defensiven, der har været den største styrke. 3/4 af deres seneste fire Superliga kampe, er der blevet lukket mål ind i. Det vil også five mening, at give et hvil til en spiller som Thelander, der er umådelig vigtig for AaB, og som er blevet skambrugt siden sæsonstarten.

Det er en knald eller fald kamp, hvilket også betyder at får vi først et tidligt mål, så vil der være fart over feltet. Lyngby virker ikke stærke nok defensivt til at holde et Superliga hold fra fadet, men omvendt virker de også til at have de offensive kvaliteter til at drille AaB.

Lyngby – AaB Odds


Lyngby – AaB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar