Luxembourg vs Bosnien-Hercegovina – 16. nov. 20:45

Fodbold icon
EM-kval. gr. J | EM
Luxembourg vs Bosnien-Hercegovina
Luxembourg vinder
Tippet til 2.80
Vundet +1,80
Udgivet 15. nov. 15:27

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Luxembourg har stadig en spinkel chance for at kvalificere sig

✅ Bosnien har ikke noget at spille for

✅ Bosnien er uden flere af deres bedste og mest rutinerede spillere

Portugal har sat alle de andre nationer til vægs i EM-kvalens Gruppe J, men der kan stadig nå at blive spænding om gruppens 2.plads. Blandt andet spirer der et lille og overraskende håb for Luxembourg, som inden de to sidste kampe indtager 3.pladsen med 5 point op til Slovakiet.

Hos Bosnien er håbet til gengæld slukket i forhold til at stryge direkte til EM i Tyskland, da de på gruppens 5.plads ikke længere kan nå Slovakiet. Gæsterne får en chance mere i play-off formatet, men har altså intet at spille for i aften.

Det efterlader os med et hjemmehold med masser at kæmpe for og et udehold uden noget på spil. Derfor springer det også lidt i øjnene, at bookmakerne har Bosnien som favoritter i opgøret. Især når de må undvære tre af deres bedste og mest rutinerede spillere i Dzeko, Pjanic og Kolasinac, samt Barisic, Ahmedhodzic og Kodro, som stoppede på landsholdets i september efter fyringen af hans far, som var træner for holdet i en ultrakort periode på to kampe… Det sejler hos gæsterne, som smider om sig med trænere og dårlige resultater.

Luxembourg er ikke et fuldkommen fabelagtigt fodboldhold, men de har altså rykket sig markant over de seneste år. Her i kvalen er det blevet til tre pointtab efter to store nederlag til Portugal og et snævert et til Slovakiet. Altså de to bedste hold i gruppen. Til gengæld er det også blevet til fine hjemmesejre over Island og Liechtenstein, samt sejr ude over Bosnien og point ude mod både Slovakiet og Island.

Kun Portugal har vist sig markant bedre end Luxembourg, og derfor skal der også være gode muligheder for en sejr mod Bosnien. Gæsterne har ikke noget at spille for, de skifter træner, som vi andre skifter underbukser, og så mangler de flere af deres bedste spillere.   

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Luxembourg – Bosnien-Hercegovina Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Luxembourg – Bosnien-Hercegovina

Luxembourg: Skader og karantæner

Bosnien-Hercegovina: Skader og karantæner

Luxembourg – Bosnien-Hercegovina Head 2 Head

Flere Tips

28. maj.
Units 4/10
Tippet til 1.72
21:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.95
29. maj.
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar