Luxembourg-Scotland-6. June 2021 18:00

Luxembourg vs Skotland
Skotland vinder
18:00 6. juni 2021
Units 1/10
Vundet
Udgivet 6. juni 2021 09:27
Kamp: Luxembourg – Skotland
Tip: 2-tallet
Odds: 1,90
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Luxembourg har faktisk gang i en god periode på landsholdet, hvor de, trods manglende profiler og et par nederlag i træk, har leveret et par godkendte resultater i 2021, bl.a. med en sejr over Irland og et hæderligt nederlag til Portugal i VM-kvalifikationen. For nylig tabte Luxembourg 1-0 til Norge, hvor nordmændene måtte hen i 92’ minut før Haaland dukkede op og scorede. 

Skotland er med til en slutrunde for første gang siden 1998, og er også ubesejret i VM-kvalifikationen efter tre kampe. Skotterne kommer fra en 2-2 kamp mod Holland, hvor Holland måtte hen til 89. minut for at udligne. Skotland skiftede en del ud i den kamp, og en af deres største profiler Scott McTominay blev sparet hele kampen, hvilket højst sandsynligt betyder at han spiller i dag, da det er sidste kamp for skotternes vedkommende inden EM-slutrunden.

Med tanke på, at Skotland har en række flere profiler, som er vant til at spille i bl.a. Premier League og at Skotland skal forberede sig til deres første slutrunde i over 20 år, bør de have en fordel mod upåagtede Luxembourg, som trods et par fine resultater på det seneste ikke kan hamle op med Skotland.


Luxembourg – Scotland Odds


Luxembourg – Scotland Head 2 Head


Skriv et svar