Luton vs Nottingham F. – 16. mar. 16:00

Fodbold Premier League
Luton
Nottingham F.
16. mar.
17:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

16. mar.
17:00
Nottingham F. vinder eller spiller uafgjort
Vundet +4,00

Units

8/10
Nottingham F. vinder eller spiller uafgjort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Luton mangler ti spillere til opgøret mod Nottingham, mens udeholdet blot har to spillere fraværende. Det giver en øget vægtskål for kvaliteten til udeholdet, hvilket taler for spilforslaget om at de som minimum ikke taber opgøret.
  • Luton har spillet to hårde kampe indenfor en uge og specielt med hensyn til onsdagens turbulente kamp, som efter en 0-3 føring ved halvlegen endte ud med et 4-3 nederlag. Luton har blot haft få dages hvile siden da, mens Nottingham har haft langt flere dage til at gøre sig klar til opgøret. Jeg tror fysikken bliver et helt afgørende punkt i kampen.
  • Selvom formkurven hos Nottingham udadtil er elendig, så gjorde holdet rent faktisk rigtig god figur i sine to seneste kamp mod stærke hold som Liverpool og Brighton, hvor man sagtens kunne have haft hentet point i begge. Det tror jeg på giver en øget selvtillid til spillerne og vil gøre sig udslag i kampen mod Luton.

| Sidst opdateret:

Analyse

Der er lørdag dømt bundopgør i Premier League i kampen mellem Luton Town og Nottingham Forest. Det bliver temmelig interessant at se, hvordan hjemmeholdet vil reagere til onsdagens ganske forbløffende kamp, hvor en solid føring på 0-3 ved halvlegen blev vendt til et nederlag på 4-3 til Bournemouth. Træner Rob Edwards udtalte efterfølgende, at han blot var mundlam over udviklingen af kampen.

Luton er i øjeblikket placeret som nummer atten i ligaen og dermed også blandt de tre nedrykningspladser. Holdet har dermed udsigt til at skulle spille i Championship næste sæson med mindre formkurven for alvor bliver ændret. Luton var dog allerede forud for sæsonen udpeget som en af nedrykningskandidaterne, efter at være oprykket til Premier League denne sæson. Luton har tabt fire af sine seneste fem kampe.

Nottingham er placeret blot en enkelt plads over Luton i tabellen og med et forspring på tre point, hvilket understreger den enorme vigtighed for dagens opgør. Begge hold vil utvivlsomt gå hårdt efter alle tre point for at slippe væk fra nedrykningspladserne. Nottingham hyrede træner Nuno Espirito Santo tilbage i december sidste år efter fyringen af Steve Cooper, men resultaterne har fortsat ikke være helt som ønsket. Formen viser eksempelvis også et nederlag i de fire seneste kampe.

Holdnyt Luton

Hjemmeholdet er voldtsomt ramt af skader og fravær, hvor flere idealstartere er ude. På positivsiden er det dog et kæmpe plus, at den hollandske midtbanespiller Tahith Chong er meldt klar til opgøret, selvom han måtte udgå med en mindre skade i onsdagens kamp.

Det ændrer dog ikke rigtig på det faktum, at hele ti spillere fortsat er fraværende med skader. Joe Johnson, Gabriel Osho, Mads Andersen, Jacob Brown, Albert Sambi Lokonga, Elijah Adebayo, Dan Potts, Marvelous Nakamba, Amari Bell og anfører Tom Lockyer er alle ude med skader.

Holdnyt Notthingham

Udeholdet er uden de store fravær, hvor blot Gonzalo Montiel og Nuno Tavares med sikkerhed er ude. Giovanni Reyna og Ola Aina er tvivlsomme, men begge kan formentlig blive meldt klar inden kampstart, men vil givetvis starte på bænken. Det må forventes, at Nuno Espirito Santo formentlig roterer et par spillere specielt på den offensive del, efter man simpelthen ikke var farlig nok i angrebet i den seneste kamp.

Spilforslag

Udeholdets træner Nuno Espirito Santo har op til kampen udtalt, at det er altafgørende at man formår at hente point i kampen mod Luton med hensyn til nedrykningskampen i tabellen. Nottingham Forest har blot vundet en enkelt kamp i år, mens Luton ikke har vundet i sine seneste syv kampe. Men der er flere forhold som spiller ind som gør, at jeg føler mig temmelig skråsikker på, at den største værdi ligger i, at udeholdet ikke taber.

Luton er markant mere ramt af skader end det er tilfældet hos Nottingham, hvilket i høj grad taler for spilforslaget. Derudover må hjemmeholdet alt andet lige være være fysisk træt efter blot at have haft fået få dages hvile siden den vilde kamp mod Bournemouth i onsdags, mens Nottingham har haft flere dage til at forberede sig til kampen.

Afslutningsvis synes jeg ikke, at formkurven hos Nottingham Forest viser et korrekt billede. De to seneste nederlag til stærke hold som Liverpool og Brighton bød på blot snævre 1-0 nederlag, samtidigt med, at Nottingham sagtens kunne have taget point i begge disse opgør. Jeg vælger at spille Nottingham dobbelt chance X2 og vælger at sætte en høj indsats med otte units grundet den forhøjede chancevurdering med to resultater.

Flere spilforslag

19. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:00
Luciano Darderi vs Sebastián Báez Hamburg European Open
19. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
AGF vs FC Midtjylland 3F Superligaen
19. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
AGF vs FC Midtjylland 3F Superligaen
19. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:30
Jakob Schnaitter vs Constantin Frantzen Hamburg European Open
19. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Aleksandar Vukic vs Christopher Eubanks Newport ATP
19. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Hvidovre vs HB Køge NordicBet Liga
19. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Vendsyssel FF vs FC Roskilde NordicBet Liga
19. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Nordsjælland vs AaB 3F Superligaen
19. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Nordsjælland vs AaB 3F Superligaen
20. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Huachipato vs Cobreloa Primera Division
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:00
Silkeborg IF vs Sønderjyske 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Vejle Boldklub vs Randers FC 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar