Luton vs Everton – 3. maj.

Fodbold Premier League
Luton
Everton
3. maj.
22:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

3. maj.
22:00
Over 2.75 mål
Tabt -3,00

Units

3/10
Over 2.75 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Luton har ét point op til Forest over stregen med ni point tilbage at spille om. Skal de gøre sig nogen forhåbninger om overlevelse, skal der point på kontoen. Særligt i hjemmekampene.
  • Everton sikrede sig overlevelse sidste runde. Nu kan de spille frit og nyde de sidste kampe.
  • Everton har underpræsteret deres xG med hele 20 mål mens Luton’s ringe defensiv burde have lukket flere mål ind. Værterne skal frem og det kan koste i begge ender.

| Sidst opdateret:


Analyse

Luton har fortsat en realistisk mulighed for overlevelse. Med ét point op og kampe imod Everton, West Ham & Fulham tilbage, står de et bedre sted end de fleste have spået. Skal de gøre sig nogen forhåbninger om at vinde flere point end Forest kræver det dog sejre, og særligt hjemme mod allerede sikret hold som Everton. Luton’s akileshæl er dog defensiven. De har lukket næst flest mål ind men burde reelt have lukket små ni mål mere ind, end tilfældet er.

Everton har kæmpet med en pointstraf men har på trods af det, sikret sig endnu en Premier League sæson, tre runder før tid. Nu kan skulderne falde og spillerne se frem imod tre kampe uden pres. Everton kommer til kampen på bagkant af fire sejre i deres fem seneste, hvor kun 6-0 nederlag til Chelsea giver ridser i lakken (ingen skam i at tabe til dem). Everton har med længder været det hold som har underpræsteret mest offensivt. Det er blevet til 37 mål men det tal burde reelt været tættere på 60 mens defensiven også har været end tand heldigere end antallet af mål lukket ind indikere. Forsvar Mykolenko (fast) er meget tvivlsom.

Luton skal jagte point og helst tre mens Everton kan spille frit. Luton vandt det omvendt opgør 1-2 og mon ikke Everton er opsatte på at revancere dette. Fine chancer for en relativ målrig kamp.   

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar