Luton vs Chelsea – 30. dec. 13:30

Fodbold icon
Premier League | Premier League
Luton vs Chelsea
Over 3 (AH)
Tippet til 2.07
Units 4/10
Vundet +4,28
Udgivet 29. dec. 23:49

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Begge hold snitter over 3.

✅ Chelsea med defensive fravær.

✅ Luton kommer med selvtillid efter et par flotte sejre.

Det lugter fælt af mål i dette opgør mellem Luton og Chelsea. Chelsea spiller enormt offensivt, og det er man nærmest blevet tvunget til, fordi den dårlige sæsonstart betyder, at man skal gå efter at vinde hver eneste kamp. Dette er helt sikkert også en kamp, hvor Chelsea skal jagte de 3 point, og de seneste kampe har været med et meget offensivt udtryk.

Chelsea har da også en voldsom målscore på 31-29 og snitter over 3 pr. kamp. Man har masser af strenge at spille på offensivt, men har i mange kampe vist sig uskarpe og har faktisk præsteret 7 mål under xG i sæsonen. Til gengæld afgiver man ufatteligt mange chancer og laver nærmest kostbare forsvarsfejl i hver eneste kamp. Bl.a. som en konsekvens af, at skadeslisten i defensiven er alenlang.

Ude er Fofana, Reece James, Cucurella og Ben Chilwell, og det har set umådeligt usikkert ud i højre forsvarsside med Gusto og Disasi. Generelt er Chelsea dårligt struktureret defensivt, og det er meget naturligt med så mange nye signings. Offensivt er det til gengæld begyndt at spille pænt og Chelsea er gået over 3,5 hele 7 ud af 19 kampe, hvor af 11 har dækket linjen.

Sterling og Palmer er tilbage fra karantæne, hvilket styrker offensiven, og så ligner Nknunku en rigtig stærk signing i front, mens Mudryk begynder at ligne den kvalitetsspiller, man gav så mange penge for. Både han og Madueke kom på tavlen mod Palace, og det bliver vigtigt for Chelsea, at de får den brede offensiv i gang.

Det skal der også være rig mulighed for mod Luton, der giver urimeligt mange chancer væk. I snit scorer modstanderen over på xG, og Luton spiller nok for naivt til at kunne overleve i Premier League. Det er ganske underholdende og charmerende, for de spiller også derudaf mod de stærkere hold i rækken.

Nu kommer de med masser af selvtillid efter sejre over Newcastle og Sheffield United i de seneste to kampe. Selvom Newcastle tabte 1-0, så scorede de alligevel 2,96 på xG, mens Sheffield United også skabte hele 2,7 på xG trods nederlag.

Jeg tror, det kan blive en åben kamp, hvor begge har mod på at angribe, og jeg synes Chelsea ligner et hold på rette vej rent offensivt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Luton – Chelsea Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Luton – Chelsea

Luton: Skader og karantæner

Chelsea: Skader og karantæner

Luton – Chelsea Head 2 Head

Flere Tips

16. apr.
Units 4/10
Tippet til 1.95
Units 2/10
Tippet til 2.00
Units 1/10
Tippet til 1.57
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar