Luton vs Bournemouth – 6. apr. 16:00

Fodbold Premier League
Luton
Bournemouth
6. apr.
17:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

6. apr.
17:00
Over 10,5 hjørnespark
Tabt -4,00

Units

4/10
Over 10,5 hjørnespark 1.78*

Tip-boosters:

  • To offensive udtryk, som seneste spillede en meget åben kamp
  • Bournemouth har væltet sig i hjørnespark i sæsonen
  • Luton er presset til at gå efter sejren

Analyse

Det er ikke engang en måned siden, at de to mandskaber mødte hinanden i Premier League i en fuldstændig vanvittig kamp, hvor Luton førte 3-0 til pausen, men endte med at tabe 4-3. Det var en livlig kamp, og det tror jeg også, at denne bliver, for det er åbne og offensivt mindede hold, der mødes. Jeg forventer, at de kommer til at gå efter sejren, og med offensive udtryk, så bør det kaste en del hjørnespark af sig.

Det omvendte opgør gave udover de 7 mål også hele 14 hjørnespark, og en del af dette kom naturligvis, fordi Bournemouth skulle angribe for at komme tilbage fra 0-3. Uanset løbende resultat, så får Bournemouth stort set altid mange hjørnespark, og de afgiver også en hel del. Således er hele 23 ud af 30 Premier League-kampe gået over denne linje, og Bournemouths kampe snitter ekstremt mange hjørnespark. I seneste opgør hjemme mod Palace kom der 11, mens der forinden kom hele 17 stk. hjemme mod Everton.

Bournemouth spiller derudaf, og de fører også 1v1-udfordringer i Premier League, mens de ligger højt på afslutninger, indlæg og besøg i feltet. Altsammen noget der vidner om åbne kampe og muligheder for hjørnespark.

Oprykkerne fra Luton har været et charmerende indspark til Premier League. De spiller med et dejligt offensivt udtryk, men det gør også, at deres kampe bliver enormt åbne, hvilket en samlet målscore på 43-64 for alvor også vidner om. Luton ligger lige under stregen, og de skal jagte 3 point i en kamp som denne, hvor de møder et Bournemouth-hold, der er placeret i ingenmandsland, og derfor kan spille frit.

Hele 19 ud af 30 Premier League-kampe er gået over linjen, og der har bare været en generel tendens til, at Premier League-kampe indeholder flere hjørnespark – sandsynligvis fordi, der bliver spillet i et højere tempo end nogensinde før. Det lugter af mange hjørnespark i opgøret, og jeg forventer, at linjen hedder 11 rent, når vi rammer kampstart.

Cagliari vs Fiorentina
Cagliari

Uafgjort

Fiorentina

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar