18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 23,4
TBP 102,3%
Hitrate 45,3%

Luton-Peterborough-7. August 2021 16:00

Units 4/10 Vundet
Luton vs Peterborough
Luton vinder
7. august 2021 16:00
ComeOn
Tippet til 2.20
Udgivet 6. august 2021 08:30
Peterborough er nyoprykkere og kan få det svært i en bedre række med deres offensive stil. Særligt mod Luton der ligner et godt organiseret og stabilt Championship-mandskab.

Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer:

* Peterborough har problemer med småskader til flere profiler, og det er langt fra sikkert alle bliver klar. Særligt er det interessant om midtbanespiller Taylor bliver sin skade kvit, for han er en af holdets absolut vigtigste spillere.

* Peterborough vil spille offensivt fodbold som de gjorde det markant i League One sidste sæson. Tempoet og organiseringen hos de etablerede Championship-mandskaber er dog et markant andet end i League One, og det kan give Peterborough store problemer i starten af sæsonen. Særligt hvis de starter en smule naivt ud.

* Luton har forstærket truppen klogt. Man manglede sidste sæson noget offensivt kvalitet, men det har man fået med transfers. Samtidig var man sidste sæson virkelig stærke mod holdene fra den nederste halvdel af rækken, hvilket man må sige er en gruppe Peterborough i høj grad hører til.

* Markedet vurderer ud fra odds at Luton er et hold med kvalitet til at ligge i den nederste del af midterfeltet. Jeg har dem styrkemæssigt noget højere, og mener derfor at markedet undervurderer deres generelle styrke, og dermed også har undervurderet dem oddsmæssigt til dette opgør.

Luton – Peterborough Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Luton
Peterborough
Odds are subject to change. Last updated 7. august 2021 15:59.

Luton – Peterborough Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar