Luqueno vs Nacional – 12. feb. 00:45

Fodbold Division Profesional
Luqueno
Nacional
12. feb.
00:45
BettingGuru-avatar BettingGuru

Udgivet

Udgivet

12. feb.
00:45
Sportivo Luqueno vinder
Tippet til 2.28*
Vundet +3,84

Units

3/10
Sportivo Luqueno vinder 2.28*

Tip-boosters

  • Nacional er med i Copa Libertadores kvalen. Her spiller de ude mod Aucas fra Ecuador tre dage før denne mens returopgøret er tre dage efter.
  • Sportivo Luqueno har fået en fin start på sæsonen med blot ét nederlag efter fire kampe. Den offensive nyerhvervelse Alvarez har allerede bidraget med to mål på tre kampe.
  • Nacional er et udpræget hjemmehold. Blot syv udekampe vundet siden starten af 2023. Eftersom de starter ude mod Aucas, er der gode chancer for at de skal jagte en sejr i returkampen.

Analyse

Sportivo Luqueno havde en god første sæson tilbage i det fineste selskab i Paraguay, sidste sæson, hvor de kvalificerede sig til Copa Sudamericana kvalen. Henover pausen har blot to stamspillere forladt holdet i form af back Duarte og midtbanemand Baez mens truppen er forstærket med angriberen Alvarez. Det kan have været en medvirkende årsag til at blot én af de første fire kampe er tabt, og eftersom det var ude til storholdet Libertad, er der ingen skam i det. Ingen stamspillere er fraværende.

Nacional har startet 2024 skidt. Blot to point vundet i deres første fire kampe og med allerede ni mpl imod sig har de efter blot fire kampe lukket hele 20% af det antal mål ind som de lukkede ind i hele 2023. i 2023 fik de en flot fjerdeplads og er dermed i Copa Libertadores kvalen. Her rejser de 5300km nordpå for at møde Aucas i Quito’s bjerge. En svær udekampe hvor de skal gøre sig umage for at rejse hjem med et godt udgangspunkt. Returkampen er blot tre dage efter denne kamp og slipper de fra Ecuador med æren i behold, er der ekstra gode chancer for at de har ét øje rette mod Aucas kampen fremfor denne.

Nacional vandt to af fire indbyrdes opgør mod Sportivo Luqueno i 2023 men værterne har ekstra gode chancer for at tage sejren her. Nacional har været ringe indtil videre og med to vigtigere kampe rundt om denne, er det ikke utænkeligt de bliver prioriteret højere. Fine chancer for en hjemmesejr.

2 de Mayo vs Luqueno
2 de Mayo

Uafgjort

Luqueno

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Australien U23 vinder Australien U23 vs Jordan U23
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Genoa +0.5 asian handicap Fiorentina vs Genoa
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Uafgjort Argentinos Juniors vs Barracas Central
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar