18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Ludogorets Razgrad-Shakhtyor Soligorsk-7. July 2021 19:00

Units 5/10 Tabt
Ludogorets Razgrad vs Shakhtyor Soligorsk
Ludogorets Razgrad -1.00 (AH)
7. juli 2021 19:00
888
Tippet til 1.78
Udgivet 6. juli 2021 13:27
De velkendte bulgarske mestre Ludogorets er trådt ind i Champions League kvalifikationens tidlige stadier. De vandt for 10. gang i streg mesterskabet i Bulgarien, og råder fortsat over en stærk trup med international erfaring.

Sidste år gik Ludogorets i Europa League gruppespillet, hvor det dog blev til 0 point i en gruppe med Antwerp, Tottenham og LASK. For at kvalificere sig til turneringen slog de dog Dynamo Brest fra Belarus. Inden da led de et knebent nederlag til FC Midtjylland på 0-1 i Champions League kvalifikationen.

Det er igen et hold fra Belarus, som Ludogorets skal stå over for. Soligorsk der sidste år vandt rækken, og som i år fører den klart foran blandt andet Dynamo Brest. Ludogorets stod i odsd 1,80 ude mod Dynamo Brest sidste år, men vandt opgøret 2,91 – 0,71 i xG, en kamp der viste at Ludogorets var en klasse foran som minimum.

Nogle vil måske kunne huske Soligorsk fra da de mødte Esbjerg i Europa League kvalifikationen tilbage i 2019. Her gik Soligorsk samlet videre med 2-0, men kigger man over de to opgør, havde det langt fra været ufortjent hvis Esbjerg gik videre. Måske navnet Pyry Soiri også siger noget, da han er nuværende spiller i Esbjerg, hvor han har svært ved at bide sig helt fast. Han var tilbage i 2018 en profil for Soligorsk mandskabet.

På trods af Soligorsk har rykket sig et godt stykke foran Dynamo Brest, så bør der være tale om markant klasseforskel her. Ludogorets spiller som nævnt lige op med FC Midtjylland, og Soligorsk havde store problemer med at håndtere Esbjerg.

Ludogorets har endda oprustet markant til denne sæson, hvor der er brændt rigeligt med penge af i transfervinduet.

Kampen spilles på Ludogorets’ hjemmebane med tilskuere, og er det første af to opgør. Ludogorets går et stramt program i møde, og det er derfor reelt at spekulere i de gerne vil afgøre kampen i første opgør.

Ludogorets Razgrad – Shakhtyor Soligorsk Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Ludogorets Razgrad
Shakhtyor Soligorsk
Odds are subject to change. Last updated 7. juli 2021 18:57.

Ludogorets Razgrad – Shakhtyor Soligorsk Head 2 Head


Skriv et svar