18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -16,7
TBP 82,7%
Hitrate 41,7%

Lucas Pouille-Richard Gasquet-30. September 2021 17:30

Units 4/10 Vundet
Lucas Pouille vs Richard Gasquet
Lucas Pouille +1,5 Partier
30. september 2021 17:55
Marathonbet
Tippet til 1.90
Udgivet 30. september 2021 14:29
Et rent fransk opgør i Orleans mellem Lucas Pouille og Richard Gasquet, og det ligner for mig et vaskeægte 50/50 opgør, hvor der derfor er værdi at hente på underdogen, Pouille.

Pouille har været en del igennem siden han først fik et mentalt burnout tidligt i 2018 sæsonen efter han netop havde opnået en placering som nr. 10 i verden. Efterfølgende har han været plaget af flere slemme skader. Senest en albueskade som resulterede i at han kun spillede en enkelt kamp på Challenger touren før verden lukkede ned, inden han i sommeren annoncerede atter en operation. Op til 2021 sæsonen udtalte han selv at han ikke ville putte for meget pres på sig selv fysisk eller mentalt, og at han samtidigt ikke ville stresse over dårlige resultater i opstarten efter hans skade. I starten af sæsonen fik han flest nederlag, men dog enkelte sejre på indendørs hardcourt (challenger touren), inden at underlaget blev skiftet til grus og græs. Her havde han svært ved at vinde kampe kontinuerligt, men efter at underlaget igen blev hardcourt- og indendørs hardcourt, er resultaterne virkelig begyndt at komme. Først spillede han en flot tunering i Winston Salem, og sidenhen i US Open, hvor han pressede spanieren Adrian Ramos ud i 5 sæt. Nu har han bygget ovenpå med en masse sejre på indendørs hardcourt her i september, og det ligner at den "gamle" Pouille er på vej tilbage. Han har ikke spillet så god tennis de sidste 22 måneder, som han gør nu.

Modstanderen hedder Richard Gasquet, et navn der for de fleste med en anelse kendskab til tennissporten bør få hjertet til at banke. Den rutinerede franskmand er dog rundet de 35 år, og er efterhånden et stykke fra fordums styrke. Det illustreres også fint i hans fald på ranglisten, hvor han efterhånden er silet ned på en placering som nr. 81. Hvis vi kigger på stats for Gasquet, så har han en win/loss stat på 4/4 de sidste 12 måneder. Men alle 8 kampe stammer fra sidste efterår, så han har stadig sin første ATP tunering på indendørs hardcourt for 2021 sæsonen til gode. Han havde dog ligesom Pouille nogle fine tuneringer i USA, og har sidenhen også vundet en del kampe på indendørs hardcourt her i september. En vigtig detalje er dog at Gasquet trak sig fra ATP 250 tuneringen i Metz i sidste uge med problemer i venstre baglår, så hans fysiske tilstand til dette opgør kan der potentielt sættes spørgsmålstegn ved.

H2H har de mødtes 4 gange på indendørs hardcourt, hvor Pouille har vundet de 3 seneste opgør, hvorimod Gasquet vandt det første som blev spillet i 2015. Pouille har altså tidligere været god til at kontrollere Gasquets enhåndede baghånd på samme underlag.

Jeg mener at værdien ligger på Pouille med hans seneste opblomstring og stærke H2H statistik mod Gasquet in mente. Det at Gasquet fornyligt har haft skadesproblemer booster min tro på Pouille yderligere. Jeg spiller dog med livrem og seler, og udnytter de +1,5 partier på Pouille som Marathon Bet tilbyder odds 1,90 på.

Lucas Pouille – Richard Gasquet Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 30. september 2021 23:48.

Lucas Pouille – Richard Gasquet Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar