Los Angeles FC-Minnesota United-29. July 2021 04:30

Los Angeles FC vs Minnesota United
José Cifuentes scorer når som helst
04:30 29. juli 2021
Tippet til 5.10
Units 3/10
Tabt
Udgivet 28. juli 2021 15:14
Jose Cifuentes ligner en mand, der er ved at skabe hans gennembrud i MLS. Som sæsonen er skredet frem, er han blevet en mere og mere betroet mand af Bob Bradley, og samtidig er han også blevet rykket længere frem på banen.

Cifuentes har det meste af sæsonen spillet en rimelig central midt. I de sidste fem kampe har han dog været rykket op på en offensiv midt og til tider endda angriber. Det har naturligvis reflekteret sig i antallet af skud og mål. Tre mål i de sidste fem kampe, og 12 afslutninger er det blevet til.

Det har i den grad også gjort en del for Cifuentes og de andre offensive spillere, at Carlos Vela ligner en mand tilbage i topform. Det øger helt sikkert Cifuentes chancer, at Carlos Vela er på banen, da han er en ganske uselvisk spiller, der kan sætte sine medspillere op.

Los Angeles FC er gjort til -1,5 favoritter i dette opgør. Det er de formentlig fordi Minnesota, har deres problemer på udebane. Her har de i seks kampe lukket 11 mål ind, mens de på hjemmebane står noteret for seks imod i otte kampe. Derudover er de med stor sandsynlighed også uden midtstopper og kaptajn Michael Boxall. Overlinjen hedder også 3,5 i dette opgør, og det er svært at se Cifuentes have en så lille chance for at komme på tavlen.

Los Angeles FC – Minnesota United Odds


Los Angeles FC – Minnesota United Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Bet365 holder @6,00 på spillet her. Flot værdi.

Skriv et svar