18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -7,6
TBP 95,6%
Hitrate 36,1%

Lorient-Lille-10. September 2021 21:00

Units 4/10 Tabt
Lorient vs Lille
Lorient 0.00 i 1. halvleg (AH)
10. september 2021 21:00
Unibet
Tippet til 2.48
Udgivet 2. september 2021 11:57
Kontrafarlige Lorient har ført ved pausen i 3/4 kampe (0-0 i den første) i sæsonstarten. Pæn mulighed for endnu en pauseføring mod et mesterhold der er langt fra sidste sæsons niveau, plages af skader, bør være mærket af landskampstræthed i dette opgør OG har CL-dyst mod svære Wolfsburg fire dage senere.

Chancevurdering for 1X2 i 1H: 24-46-30. Odds 2,48 fås også hos 888Sport, MrGreen og LeoVegas. 2,42 hos Bet365.

Lorient tabte stort til Lille i begge møder i 20/21, men i sommer, efter mesterskabet var i hus, sagde udeholdet farvel til mestertræner Galtier, klassekeeper Maignan (dog erstattet af kompetente Grbic) og def-midtbanemand Soumaré. Og status lige nu er: Både Lorient og Lille har fem point for fire runder, med Lorient foran pga bedre måldifference. Senest vandt Lille sæsonens første sejr med 2-1 over Montpellier, men indsatsen var langt fra overbevisende mod en svækket modstander (der lige havde mistet angrebsesset Delort).

Lille mangler stadig venstrefløj Bamba, offensivkollega Weah og midtbanedynamo Sanches. Dertil kommer landskampstræthed. Angriber David når næppe at blive klar til Lorient: Canada spiller hjemme mod El Salvador 9. september. Tyrkerne Celik (højreback), Yazici (offensiv) og Yilmaz (angriber) spiller 7/9, blot tre dage før Lorient. Det samme med midterforsvarer Botman (Hollands U21-hold) og venstreback Reinildo for Mozabique. Lille har dog netop hentet Gudmundsson i Groningen, så der er bedre dækning på venstrebacken.

Lorient har kun een mand i landsholdstjeneste: midtbanemand Le Fee (Frankrigs U21-hold; mandag). Angriber Moffi er dog stand-by for Nigeria, dvs kan tilkaldes hvis truppen rammes af skader. Bretonerne får forsvarerne Mendes og Hergault (afløser) tilbage fra karantæne. Usikkert om venstre-midterforsvarer Morel er klar efter den skade der har holdt ham ude siden runde 2, men afløser Fontaine er habil. Midterforsvaret (sommersvækket efter farvel til Gravillon og Chalobah) har desuden fået skærpet konkurrence af den lovende tysker Jenz, hentet i Lausanne.

Lorient spiller 5-3-2 med en kompakt defensiv og en hurtig kontrafase. Spiller for spiller er Lille bedre, men mesterholdet har en tung centraldefensiv, og offensiven er som nævnt svækket.

Lorient – Lille Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 10. september 2021 21:02.

Lorient – Lille Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

 1. Odds for dette tip (udlagt til 2,48) er vist 2,2. Fin udvikling indtil videre, med andre ord.

  Lorient er dog mere svækket end ventet: I midterforsvaret, hvor Morel stadig er ukampdygtig, er hans afløser Fontaine nyt fravær. Det betyder sandsynligvis start til nyankomne Jenz. Lovende spiller, men han er naturligvis ikke spillet ind endnu. Til gengæld er forsvarer Mendes tilbage fra karantæne, så tremandsmidterforsvaret består nok af Mendes, Laporte og Jenz. På midtbanen mangler Le Fée (han ville dog nok kun være indskifter uanset). Endelig er der starttvivl om angriber Moffi. Han har været med det nigerianske landshold og spillede onsdag på Kap Verde Øerne. Dog kun 17 minutter, så trætheden (ud over rejsen der er vertikal, ikke horisontal; dvs ingen jetlag) bør ikke være slem. Der har været tvivl om en eventuel corona-karantæne, men han er med i truppen, så det skulle være ok. Men evt er det Grbic (godt spark) der starter i stedet for.

  Lille er dog også svækket. Fortsat ukampdygtige er venstrefløj Bamba, højrefløj/angriber Weah og midtbanemand Sanches. Angriber David (holdets bedste i sæsonstarten) har været i Nordamerika, spillede natten til torsdag og ankom først til Lille i dag. Starter næppe. Den tyrkiske veteranangriber Yilmaz spillede 65 minutter tirsdag (fik tæv med 6-1 i Holland). Starter nok, men de gamle ben er næppe friske. Landsmænd Celik og Yazici sad derimod over tirsdag (dvs, offensivmand Yazici blev skiftet ind til allersidst), men højreback Celik sad over pga skadestvivl og har ikke været brugt i Lilles sæsonstart, så franske medier forventer at afløser Djalo starter inde på ny, trods dårlige indsatser indtil videre – og selv om han spillede 90 min mandag for Portugals U21-landshold. Midterforsvarer Botman spillede 90 min tirsdag, for Hollands U21-landshold, venstreback Reinildo 90 min for Mozambique.

  Forventede opstillinger:

  Lorient : Nardi – Silva, Mendes, Laporte, Jenz, Le Goff – Abergel, Lemoine, Monconduit – Grbic, Laurienté.

  Lille : Grbic – Djalo, Fonte, Botman, Reinildo – Yazici, André, Xeka, Gomes – Ikoné, Yilmaz

Skriv et svar