18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 53,3
TBP 106,0%
Hitrate 45,3%

Lorient-Bordeaux-25. April 2021 14:30

Units 3/10 Vandt
Lorient vs Bordeaux
Lorient vinder
April 25, 2021 14:30
Udgivet April 23, 2021 07:25
Kamp: Lorient-Bordeaux
Tip: 1
Odds: 2,20
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Lorient og Bordeaux skal ligge afstand til nedrykningsstregen med point. Med fem kampe tilbage har de et og fem point ned. Lorient har været bedre end tabellen indikere mens Bordeaux kan være demotiveret.

Lorient har skulle kigge langt efter sejrene, da blot otte af 33 er vundet. Fem af dem er dog vundet i 2021, og hele 20 af 31 point. Lorient har dog været uheldige, og burde reelt ligge omkring midten af tabellen. Målt på xP har de været det andet mest uheldige hold men bedømt på 2021 resultaterne er der fremgang at spore. De kan nu glæde sig over at de trods alt bestemmer deres egen skæbne, og kan sikre sig overlevelse ved at vinde deres kampe. Til kampen her er ingen nævneværdige spillere fraværende.

Bordeaux har modsat Lorient spillet et godt efterår men dårligt forår. 22 af deres 36 point blev vundet i 2020 mens de har tabt ti af 16 kampe i år. Værre er at ejerene nu har trukket stikket og ikke ønsker at finansere klubben længere. Det betyder den er sat under administration, og overtaget af den franske kommercielle domstol. For spillernes vedkommende betyder det at deres fremtid i klubben er meget usikker. Hele otte mand har kontraktudløb til sommer, og skal formentlig videre derfra. Det inkludere Ben Afar (fast), de Preville (fast), Poundje (rotation), Sabaly (fast), Seri (rotation/leje) og et par andre. Særligt dem, og de øvrige spillere må være demotiveret ved at spille for en klub hvis eksistens hænger i en tynd tråd, og hvor majoriteten formentlig kan forlade dem gratis eller for små penge om få måneder. Fraværende er forsvar Koscielny (fast), midtbanespillerne Lacoux (rotation) & Otávio (fast) samt angriberen Kalu (rotation)

Lorient har spillet til mere end de har fået. De kan dog glæde sig over at pilen peger den rigtige vej, og de har deres skæbne i egne hænder. Omvendt ligner Bordeaux en klub i forfald. Både på og udenfor banen. Det er tvivlsomt hvor mange af spillerne der er at finde i klubben næste sæson, og tvivlsomt hvor motiveret de er sæsonens sidste fem kampe.

Alt i alt er Lorient’s forudsætninger langt bedre end Bordeaux i dette match-up.


Lorient – Bordeaux Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. april 2021 18:42.

Lorient – Bordeaux Head 2 Head


One thought on “Lorient-Bordeaux-25. April 2021 14:30

  1. Almería’s ejer Turki Al Sheikh er angivligt interesseret i at købe Bordeaux og det forlyder han er i kontant med de nuværende ejere.

    En livslinje for klubben.

Skriv et svar