18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -19,6
TBP 84,2%
Hitrate 41,9%

Lorenzo Sonego-Taylor Fritz – 2. November 2021 14:00

Units 2/10 Tabt
Lorenzo Sonego vs Taylor Fritz
Sonego +2,5 partier
2. november 2021 14:10
bet365
Tippet til 1.80
Udgivet 2. november 2021 00:31
Vi er nået til årets sidste ATP-Masters turnering, som der afholdes i Paris (Bercy). I en af tirsdagens eftermiddagskampe skal den formstærke Taylor Fritz møde Lorenzo Sonego, men på trods af amerikanerens flotte resultater på det seneste, så tror jeg at italieneren kan dække en linje på +2,5 partier. Dette skyldes flere faktorer.

Den første faktor skal faktisk findes i amerikanerens flotte resultater i forrige uge, hvor Fritz spillede sig i finalen i St. Petersborg (ATP-250). På trods af et snævert finale nederlag til Marin Cilic, så leverede Fritz flere gode kampe, hvor han vandt over Emil Ruusuvuori, Tommy Paul, John Millman og Jan Struff. Nu er det selvfølgelig ikke selve sejrene og den gode form jeg ser som problemet for Fritz i dette match-up. Det er mere manglen på restitution, hvor Sonego omvendt bør komme helt frisk ind til opgøret. Fritz spillede nemlig både torsdag, fredag, lørdag og søndag i St. Petersborg, inden at han pakkede kufferterne og drog til Paris. Derfor har han kun haft mandag til at restituere og vænne sig til de nye omgivelser på anlægget i Bercy. Sociale medier afslører at Sonego i hvert fald har været på træningsanlægget siden i søndags, så hans forberedelser til underlaget og omgivelserne er langt bedre.

Netop underlagets hurtighed har været ændret mange gange i Bercy. Derfor kan det tit være svært at forudsige det gældende års forhold. Efter at have set hele kampen af Dominik Koepfer mod Andy Murray, samt flere highlights fra de resterende kampe, så ligner det dog at underlaget klart er til den langsomme side, hvilket efterhånden også er blevet et trademark for mange indendørs hardcourt-turneringer på ATP-touren. Derfor bør vi forvente at se en del rallies i opgøret, og medmindre at Fritz leverer det ene servees efter det andet, så bør disse langsomme forhold være til italienerens fordel. Netop det faktum at Fritz også kommer fra en hård sidste uge kan her fremhæves igen, for med det her langsomme underlag, så skal amerikaneren forvente at skulle arbejde hårdt fra baseline i opgøret. Sonego har nemlig det langsomme grus som sit oveordnede favoritunderlag, så i indendørs hardcourt regi, så bør det her underlag være det optimale for italieneren, da han som sagt bør få rig mulighed for at arbejde fra baseline.

H2H står der sammenlagt 3-2 til Fritz, men de har ingen tidligere opgør på indendørs hardcourt. Deres seneste opgør var på grus i Cagliari denne sæson, hvor Sonego netop vandt på et langsomt underlag. Forholdene kan selvfølgelig ikke direkte oversættes, men det er værd at nævne.

Til sidst skal vi også runde Sonego og hans nuværende form. Han kommer fra en sidste uge i Wien, hvor han besejrede Koepfer og pressede den særdeles formstærke Casper Ruud til det yderste, inden han måtte se sig besejret i det afgørende sæt. Derfor er jeg også ganske fortrøstningsfuld på italienerens vegne i dette opgør, da forholdene i Wien heller ikke just kan betegnes som hurtige. De sidste 12 måneder har han win/loss stats på 5/5, når underlaget har været indendørs hardcourt i ATP-regi. Hans aktivitetsniveau er derfor ikke det største på underlaget, men man kan blandt andet fremhæve hans førsterunde kamp sidste år her i Bercy, hvor han overbevisende besejrede en anden stor server, nemlig Alexander Bublik. Yderligere var han for små 13 måneder siden også i ATP-500 finalen i Wien, så han har tidligere leveret store resultater på indendørs hardcourt under lignende forhold.

Trætte amerikanske stænger og et langsomt underlag på indendørs hardcourt, bør være lig med gode muligheder for Sonego. Han dækker en linje på +2,5 partier.

Lorenzo Sonego – Taylor Fritz Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 22:48.

Lorenzo Sonego – Taylor Fritz Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

3 kommentarer

  1. Fritz vandt 3-6, 6-2, 6-3, så væddemålet er vel tabt?

    1. Det er en fejl, ja.

      Tak for de vågne øjne, det bliver rettet med det samme 🙂

      /SpilXperten.com

Skriv et svar