18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,4
TBP 106,5%
Hitrate 36,3%

Lombardiet Rundt – Vinder – 9. Oktober 2021 10:30

Units 2/10 Vundet
Lombardiet Rundt vs Vinder
Tadej Pogacar
9. oktober 2021 10:30
ComeOn
Tippet til 7.50
Udgivet 8. oktober 2021 20:12
Årets sidste monument køres denne lørdag. Det er Lombardiet, der markerer afslutningen på sæsonen. Den italienske klassiker tilgodeser ryttere, der er skarpe på stigninger, og traditionelt set er det klatrernes helt store chance. Tilbage i 2020 var det Jakob Fuglsang, der vandt løbet.

Som jeg ser det er der tre forhåndsfavoritter i form af Primoz Roglic, Remco Evenepoel og Tadej Pogacar. Herefter er der også en række andre kandidater, der godt kan ende med at løbe af med sejren, men som nok skal håbe på at de kan komme favoritterne i forkøbet i et taktisk udspil.

Primoz Roglic kommer som favoritten efter sejre i både Giro dell’Emilia og Milano-Torino. Han er stærk på stigningerne og har en hurtig afslutning. Han udfordres af Remco Evenepoel, der tog sejren hjem i Coppa Bernocchi, og som også virkede stærk i Giro dell’Emilia. Remco er hamrende stærk, men det virker til at han skal håbe på at løbet køres udefra – det er svært at se ham distancere Roglic på stigningerne, og på stregen er Roglic hurtigst.

Men man må ikke undervurdere Tadej Pogacar, og det er ham, jeg ender med at spille på: Pogacar virker til at blive bedre og bedre kørende. Hvis han fortsætter den stigende formkurve, vil han kunne matche Roglic på stigningerne – og i spurten er han ret hurtig. Det er slet ikke givet, at han taber en eventuel spurt til Roglic.

Der er selvfølgelig andre scenarier i spil, og til Remco Evenepoel og Deceuninck-Quick Steps fordel tæller at de også har en formstærk João Almeida samt en verdensmester i form af Julian Alaphilippe. Det giver dem nogle muligheder, som de øvrige hold ikke kan matche.

Oddsmæssigt finder jeg værdi ned til og med odds 6,00. Særligt er oddset interessant hos Onside Betting og Come On, hvor oddset løber helt op i odds 7,50. Hos Bwin, Unibet, 888sport, Mr Green og LeoVegas gives der odds 7,00, mens flere andre bookmakere giver odds omkring det rene 6,00.

Lombardiet Rundt – Vinder Odds


Lombardiet Rundt – Vinder Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

2 kommentarer

  1. Det var så lidt – det var en fin afslutning på landevejssæsonen (og en lidt ærgerlig periode med tips).

Skriv et svar