Lokomotiv Plovdiv-FC København-5. August 2021 18:00

Lokomotiv Plovdiv vs FC København
Under 2.5 mål
18:00 5. august 2021
Tippet til 1.80
Units 1/10
Vundet
Udgivet 5. august 2021 10:31
FCK er gået videre i Europa Conference League, og denne gang har de trukket bulgarske Lok. Plovdiv, som i første runde af Confrence League kvalifikationen slog tjekkiske Slovacko ud i to målfattige opgør. FCK er fortjente favoritter, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at Plovdiv altså skal vurderes som et væsentligt bedre hold end hvad Zhodino kunne mønstre.

Den største faktor for dette spil er varmen i Bulgarien lige nu. Der forventes altså op mod 38 grader ved kampstart i Plovdiv, og FCK spillerne har selv udtalt i interviews at det er en helt anden type varme end hvad de er vant til. Man kan altså forvente at FCK kommer på udebane både ift. geografien, men også klimaet bliver altså en ny faktor at forholde sig til.

Man kan også forvente, at der vil ske rotationer hos FCK, men uanset hvad vil de står stærkt defensivt med Boilesen, Kristiansen, Ankersen, Diks, Khocholova og Nelsson alle klar. Så vi forventer en stærk defensiv for FCK, med en offensiv, der også bliver sparet til rivalopgøret mod FCK i weekenden.

Lokomotiv Plovdiv – FC Ku00f8benhavn Odds


Lokomotiv Plovdiv – FC Ku00f8benhavn Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar