18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 104,2
TBP 105,5%
Hitrate 42,6%

Loic Cloes-Laelson Rodrigues – 11. November 2021 09:00

Units 5/10 Vundet
Loic Cloes vs Laelson Rodrigues
1. Sæt Spiller bryder serv: Laelson Rodrigues NEJ
11. november 2021 09:00
bet365
Tippet til 2.20
Udgivet 10. november 2021 18:00
ITF herre Sharm El Sheikh 2. runde hard.

Belgiske Loic Cloes har spillet nogle gode kampe I Egypten på det seneste, hvor han har deltaget i turneringerne i Sharm El Sheikh. Han slog i dag førsteseedet Yu Hsiou Hsu, og han var meget stærk i egen serv hele kampen igennem. Cloes servede i 15 partier og vandt dem alle sammen. Han havde kun 2 breakbolde imod sig, og han vandt solide 84% bag sin førsteserv og 62% bag sin andenserv. Meget imponerende servestats imod Hsu, der som nævnt er førsteseedet i hele turneringen. Også i går i sidste kvalkamp var Cloes godt servende, hvor han imod Louis Allen vandt 90% bag sin første serv og 60% bag andenserven –dog skal det siges at han i den kamp blev breaket 2 gange.

Cloes møder Brasilianske Laelson Rodrigues, som i dag var ude i noget af en maratonkamp imod Pokotilov, hvor det endte med at Rodrigues vandt 7-5 i afgørende sæt, i en kamp der varede hele 3 timer og 25 min. Jeg må indrømme, at Rodrigues er en spiller jeg ikke har det store kendskab til, da han sjældent går i Main Draw i disse ITF turneriger. Det var en flot sejr han fik i dag imod Pokotilov, men jeg lægger mærke i at han kun formår at vinde 5 af 21 breakpoints, noget han skal forbedre kraftigt imod Cloes, hvis han skal have en chance, da jeg ikke tror han får specielt mange breakchancer i kampen.

Odds 2,20 for at Cloes ikke taber serv i første sæt, skal være meget spilbart, da han vandt 15 af 15 servepartier i dag imod en meget stærkere modstander. Dertil skal man også have in mente at Rodrigues må være have lidt tunge ben i starten af kampen, efter den over 3 timer lange kamp i dag.

Som bonus spil foreslår jeg man smider lidt håndøre efter at Cloes holder til 0 i sit første serveparti, til lækre odds 5!

Loic Cloes – Laelson Rodrigues Odds


Loic Cloes – Laelson Rodrigues Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar