18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 104,2
TBP 105,5%
Hitrate 42,6%

Loic Cloes-Andrew Paulson – 13. November 2021 09:00

Units 4/10 Tabt
Loic Cloes vs Andrew Paulson
1. Sæt Spiller bryder serv: Andrew Paulson NEJ
13. november 2021 09:00
bet365
Tippet til 5.50
Udgivet 12. november 2021 15:35
ITF herre Sharm El Sheikh semifinale hard.

Belgiske Loic Cloes har haft en fantastisk uge i det Ægyptiske. Han har taget den hele vejen igennem kvalen, og slået gode spillere undervejs, og i dag gik det ud over italienske Daniele Capecchi som sikkert blev slået 6-2,6-3. Cloes har nærmest ikke været i problemer i egen serv hele ugen. I mit spil den anden dag, som gik på han ikke skulle tabe serv i første sæt imod Rodrigues, havde han én enkelt breakbold imod sig i kampen, som blev afværget. I dag slog han som sagt Capecchi i en kamp hvor han stod i odds 3,2 for at vinde, her havde han ikke breakbold i mod sig en eneste gang.

Nu er modstanderen Andrew Paulson, som jeg vil vurderer ringere i returspillet end både Hsu og Capecchi, som altså ikke formåede at breake Cloes. Paulson er en tjekkisk spiller, som har sin klare forse i egen serv, og jeg forventer dette bliver en kamp med meget få breaks. Dertil skal det også siges at Paulson spiller ITF hjemme i Tjekkiet i næste uge, hvilket jeg tror han vægter noget højere end endnu en turnering i Sham El Sheik. Dog vil jeg heller ikke påstå han ikke spiller for sejren, da han trods alt nu er i semifinalen.

Ud over jeg spiller Paulson til ikke at breake i første sæt til vanvittige odds 5,5, smider jeg også en daler eller to på ingen breaks i første sæt, hvilket kan laves under byg selv væddemål til hele odds 19! Værdien på dette spil er i min optik meget høj, men holder units på 4, da der kun er denne ene bookmaker med spillet.

Loic Cloes – Andrew Paulson Odds


Loic Cloes – Andrew Paulson Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar