Liverpool vs Villarreal – 27. april 2022 21:00

Champions League Slutspil | Champions League
Begge hold scorer
Tippet til 2.24
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 26. apr. 15:51
Besøg Marathonbet

*Reklamelink

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Liverpool har haft mange svære kampe i april, og i deres seneste kamp mod Everton begynde de at vise svaghedstegn.

2️⃣ Unai Emery er en sand mester i knockout kampe, og kom på tavlen i begge kampe mod Bayern München.

3️⃣ Liverpool lukkede mål ind i begge kampe mod Benfica.

OBS: Spilforslaget er sat til odds 2,24, men i skrivende stund er Marathonbet de eneste, der holder den pris. De to units er derfor sat ud fra den pris, som du kan få hos de resterende af markedet 2,05 – 2,06.

Var det en drømmelodtræning for Liverpool? Eller er Villarreal overraskelsen, der bliver ved med at give? Unai Emery er en sand mester i disciplinen knockout kampe, hvor han ikke har tabt en i over tre år, når det er opgør spillet over to kampe. Så Jürgen Klopp skal nok ikke forvente, at den tidligere “Good Ebening” meme, bare ligger sig fladt ned på Anfield Road.

Indrømmet, Liverpool ser skræmmende gode ud for tiden, når man kigger på deres resultater og præstationen mod Manchester United, får da også en til at frygte en anelse for dette spil. Helt lige så skræmmende var Liverpool dog ikke i den seneste kamp mod kriseramte Everton, hvor The Toffees kom til flere gode muligheder.

Det er heller ikke helt så overraskende, at Liverpool begynder at vise bare en smule svaghedstegn. I deres næste umulige jagt på en Quadruple, har de sat sig selv i et ekstremt hårdt april program. På de 24 første dage i april har de allerede spillet syv kampe, og her på den 27. dag skal de spille den ottende. Her i blandt har de spillet to gange mod Manchester City, mod Manchester United, to gange kvartfinaler i Champions League og så mod ærkerivalerne fra Everton.

Det var heller ikke fordi kampene mod Benfica gik som en smurt maskine for Liverpool. Nok var de rimelig overbeviste om, at de ville gå videre, da de slog dem 1-3 på udebane i første opgør, og Fabinho, TAA samt Robertson blev også sparet i det omvendte opgør, men tilsammen formåede de stadig at lukke fire mål ind over to kampe. Det første opgør som Liverpool vandt 1-3 i Portugal, er nok mest sammenlignelig med dette opgør, og her ville det ikke have været decideret ufortjent, hvis Benfica var kommet på tavlen to gange.

Men kan Villarreal så overhoved skabe noget, når Liverpool kommer med det pres, som vi ved de kan ligge? Det kunne de i hvert fald i to kampe mod Bayern München, hvor det lykkes dem at komme på tavlen i begge. Specielt i første opgør hjemme i Spanien, var Villarreal farlige adskillige gange.

Desværre for spillet så er Villarreal uden Gerard Moreno, som vil blive savnet omkring feltet. De giver dog plads til en mere bevægelig konstellation i form af Danjuma og Lo Celso, der startede sammen da Villarreal slog Juventus 0-3 i Torino.

Liverpool – Villarreal Odds


Liverpool – Villarreal Head 2 Head


Flere Tips

30. sep.
Units 2/10
Tippet til 1.70
27. sep.
Units 2/10
Tippet til 2.25
26. sep.
Units 2/10
Tippet til 1.95
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar