Liverpool vs Southampton – 28. feb. 21:00

Fodbold FA Cup
Liverpool
Southampton
28. feb.
21:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

28. feb.
21:00
Southampton vinder eller spiller uafgjort
Tabt -4,00

Units

4/10
Southampton vinder eller spiller uafgjort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Hjemmeholdet er ekstremt ramt af skader og tvivlsomme spillerre. Liverpool kan mangle helt op mod tretten normale spillere til dagens kamp, hvorfor der forventes en holdopstilling primært fyldt af reserve og ungdomsspillere.
  • Reserve og ungdomsspillerne hos Liverpool har for blot få dage siden spillet en opslidende Ligacup finale mod Chelsea på Wembley stadium, som røg ud i forlænget spilletid. Med tanke på, at vi formentlig ser nogenlunde samme startopstilling, som i den kamp, så må man kunne forvente en del trætte spillere i opgøret.
  • Southampton har haft et dyk i formen på det seneste og man kunne nemt forestille sig, at dagens pokalkamp bliver nedprioriteret i forhold til ligaen. Jeg tror modsat på, at den mere løse indstilling til kampen øger mulighederne for en overraskelse.

Analyse

Synes det er en temmelig interessant kamp vi har i vente onsdag aften, med femte runde af den britiske FA Cup mellem Liverpool og Southampton. Hjemmeholdet er i øjeblikket flyvende og kæmper om det britiske mesterskab, mens Southampton kæmper om at placere sig blandt de to direkte oprykningspladser til Premier League i Championship.

Liverpool topper i øjeblikket Premier Leauge tabellen, men holdene er utrolig tæt placeret i toppen, hvor Manchester City og Arsenal blot er henholdsvis et og to point efter the Reds. Liverpool har kun haft en enkelt nederlag i de seneste ti kampe, mens det i samme periode er blevet til otte sejre.

Southampton er i øjeblikket placeret som nummer fire i Championship tabellen og kæmper en hård kamp med Ipswich, Leeds og Leicester om de to direkte oprykningspladser til Premier League. Formkurven har set et overraskende dyk på det seneste med tre nederlag i de seneste fire kampe, hvorfor man nu halter efter i toppen.

Holdnyt Liverpool

Hjemmeholdet er voldsomt hårdt ramt af skader og tvivlsomme spillere, hvor hele tretten spillere kan være fraværende til kampen mod Southampton. Træner Jürgen Klopp har op til kampen udtalt, at der er brug for et mirakel, hvis flere af de mere tvivlsomme prominente spillere rent faktisk skulle blive klar til aftenens kamp.

Liverpool vil utvivlsomt sætte et hold fyldt med reservespillere og ungdomsspillere, eftersom Klopp er tvunget til dette grundet de omfattende fravær og hårde spilprogram. Trey Nyoni kan eksempelvis slå en Liverpool rekord, hvis han får spilletid i kampen, som den yngste spiller til en FA Cup kamp for klubben med sine kun seksten år.

Stefan Bajcetic, Thiago Alcantara, Ben Doak, Joel Matip, Trent Alexander-Arnold, Diogo Jota, Alisson Becker og Curtis Jones er alle med garanti fraværende grundet skader.

Mohamed Salah, Dominik Szoboszlai og Darwin Nunez er alle tvivlsomme til kampen og man kan sagtens forestille sig, at Klopp ikke vil risikere noget med nogen af dem. Derudover måtte både Ryan Gravenberch og Wataru Endo udgå i den seneste kamp mod Chelsea og er ligeledes meldt tvivlsomme til dagens kamp.

Holdnyt Southampton

Træner Martin Russel har lidt nye bekymringer til kampen, eftersom kantspilleren Ryan Fraser, som er hentet ind på en låneaftale fra Newcastle, måtte udgå med en knæskade i kampen mod Millwall. I forvejen er Ross Stewart og Juan Larios også ude med skader.

Udeholdet må desværre også undvære den walesiske angrebsspiller David Books, som er ude med en karantæne. Books er ellers hentet ind på en lejeaftale med Premier Leauge klubben Bournemouth for sæsonen ud.

Spilforslag

Liverpool er selvsagt storfavorit hjemme på Anfield mod Southampton, men man har netop spillet en opslidende Ligacup finale på Wembley for blot et par dage siden og det helt store spørgsmål er, hvor trætte Liverpool spillerne egentlig er?

Grundet de mange skader og tvivlsomme spillere hos Liverpool, så kommer vi formentlig til endnu engang af se en holdopstilling fuld af reserver og ungdomsspillere på linje med den seneste kamp mod Chelsea og selvom kvaliteten fortsat er høj for disse spillere, så synes jeg vitterligt, at chancerne for Southampton er højere end oddsene indikerer.

Southampton er inde i en svag formkurve, men overordnet set er det et stærkt hold, som jeg personligt selv forventer, at vi kommer til at se i Premier League til næste sæson.

Tirsdag så vi allerede et Championship hold overraske i form af Leicester på udebane imod Premier League mandskabet fra Bournemouth og jeg kan sagtens forestille mig et scenarie, hvor Southampton rent faktisk overrasker mod Liverpool eller som minimum, at kampen ryger i forlænget spilletid, hvilket stadig vil vinde mit spilforslag.

Jeg vælger at spille dobbelt chance Southampton X2 og sætter 4 units på udfaldet.

Fiorentina vs Genoa
Fiorentina

Uafgjort

Genoa

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar