Liverpool vs Manchester United – 17. dec. 17:30

Profit
-0,8
TBP
99,1%
Hitrate
56,7%
32 Tips
Fodbold icon
Premier League | Premier League
Liverpool vs Manchester United
Darwin Nunez scorer ikke
Tippet til 1.92
Units 4/10
Vundet +3,68
Udgivet 14. dec. 14:38

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Nunez har ikke scoret i sine sidste otte kampe for Liverpool (fem fra start).

✅ Nunez spiller sjældent fuld tid.

✅ Jeg forventer at United kommer til at stå langt tilbage på banen, hvilket ikke er der Nunez typisk scorer sine mål.

Det er ikke sikkert Nunez starter på banen søndag aften, men hvis han gør, synes jeg der skal være god chance for at han ikke kommer på måltavlen.

Nunez har ikke scoret i sine seneste otte kampe for Liverpool, hvoraf fem har været fra start. Han scorede dog tre for Uruguay i landskampspausen, men for Liverpool og særligt i Premier league har han haft det svært siden lige siden han ankom. Han er dog kommet frem til en del chancer på det seneste, men har været utrolig uskarp foran mål.

Starter han på banen bliver han med stor sandsynlighed erstattet af Gakpo i løbet af opgøret, som det så ofte er sket i løbet af sæsonen. Derfor tror jeg heller ikke han spiller mere en 70. minutter, medmindre Liverpool stadig på dette tidspunkt skal jagte en scoring. Liverpool er dog helt nede omkring odds 1.35, hvilket betyder at markedet forventer en forholdsvis komfortabel sejr.

Mållinjen for kampen er oppe i 3.5, hvilket selvfølgelig skal med i overvejelserne. Samtidig skal det med, at Liverpool har kørt United over de seneste to gange på Anfield, hvor Liverpool har vundet med hhv. 4-0 og 7-0. Personligt forventer jeg dog ikke noget lignende og jeg tror United kommer ud med en defensiv indstiling til kampen, særligt med tanke på netop disse nedsablinger. Derudover er Bruno Fernandez ude for United, hvilket højner Liverpools sejrschancer, men omvendt gør det også at jeg tror United vil komme ud i en endnu mere defensiv udgave. Og netop det, at jeg tror United vil stå langt tilbage på banen, kan være godt for dette spil. Nunez er nemlig typisk farligst, når han får store rum at løbe i, og det kan jeg godt have svært ved at se i dette matchup. Det kan være tilfældet sidst i kampen, hvis United skal jagte, men her tror jeg som sagt, at han vil være udskiftet.

Nunez er hos de fleste bookmakerne nede i samme odds som Salah for at score, hvilket jeg synes er noget skævt. Salah sparker straffesparkene for Liverpool, er noget farligere og spiller typisk alle 90. minutter. Derudover er der efterhånden en del spillere for Liverpool, som kan stå for målscoringen, hvor det førhen i høj grad kom fra de forreste tre. Her kan nævens Diaz, Szoboszlai, Trent, Van Dijk og Gravenberch.

Målscorerspil kan være en svær størrelse at vurdere, men selvom jeg endda forsøger at være en smule konservativ i vurderingen, så synes jeg den indeholder god værdi.

Min chancevurdering med baggrund i ovenstående, lyder på 60% for at Nunez ikke scorer i dette opgør. Spilbar ned til 1,67.

Udforsk flere fodboldtips på SpilXperten og læs alt om Premier League her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Liverpool – Manchester United Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Liverpool – Manchester United

Liverpool: Skader og karantæner

Manchester United: Skader og karantæner

Liverpool – Manchester United Head 2 Head

Flere Tips

15. jun.
Units 3/10
Tippet til 1.93
16. jun.
18:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 3.20
Units 3/10
Tippet til 2.06
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar