Liverpool vs Everton – 24. april 2022 17:30

Premier League | Premier League
Everton Under 0.5 mål
Tippet til 1.87
Units 1/10
Vundet +0,87
Udgivet 22. apr. 11:44
Besøg Unibet

*Reklamelink

England, Premier League

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Everton er ikke forbedret under Lampard. Deres xG er faldt med 0,29, xGA steget med 0,065 mens deres xP er faldt med 0,254 pr kamp.

2️⃣ Liverpool har sæsonen igennem været et af de bedste defensive hold i Europa. Tillader en xGA på 0,89 pr kamp og har holdt målet rent i 19 af 32 kampe. 9 af 22 mål scoret af top 4 holdene.

3️⃣ Liverpool har en vigtig CL semifinale kamp i midtugen. En mere kontrolleret tilgang til kampen her er ikke usandsynlig og det kan begrænse Everton's muligheder.

Liverpool ligger side om side med City i kampen om mesterskabet. De har igennem hele sæsonen været et af de bedste hold i hele Europa, og særligt defensiven har været imponerende. Det hjælpes på vej af en skræmmende offensiv som presser modstanderne tilbage. Som resultat heraf har Liverpool blot lukket 22 mål ind på 32 kampe. Retfærdigvis burde de have lukket små 28 ind men med en xGA på blot 0,89 pr kamp, hvoraf kampene mod City, Chelsea og Tottenham trækker op, vidner det om et stærkt defensivt hold. Liverpool har en CL semifinale i den kommende midtuge. Selvom de satser på ligaen, er det ikke urealistisk at forvente den fylder en lille smule. Såfremt Liverpool kommer foran med 2+ kan de vælge at, forsøge, at trække tempoet ud af kampen for at køre en kontrolleret sejr hjem.

Everton er i nedrykningsfare. Til at hjælpe med overlevelsen blev Premier League legenden Frank Lampard hentet ind i slutningen af januar. Det har dog ikke hjulpet. Tværdigmod er Everton blevet ringere end de var under Benitez. Deres xG er faldt med 0,29, xGA steget med 0,065 mens deres xP er faldt med 0,254 pr kamp. Var sæsonen startet ved Lampard's ankomst havde Everton ligget under stregen. Selvom de har ryggen mod muren og det kan resulterer i en mere risikobetonet tilgang til kampen, har de ikke vist at de besidder forudsætninger til at skabe et resultat her. Det hjælper heller ikke at Dominic Calvert-Lewin er fraværende.

Liverpool har sat kursen mod mesterskabet og Champions League. De har truppen, præstationerne og forudsætninger til at vinde begge. Det samme kan ikke sige om Everton iøjeblikket. Gæsterne skal have point på kontoen men har været ringe offensivt denne sæson, og særligt efter Lampard overtog ansvaret i slut januar. De er kommet på tavlen i deres fem seneste kampe men mod ringere modstandere. Tilmed var to af de seks mål på straffespark mens to andre var dybt inde i overtiden.

Liverpool har omvendt været stærke defensivt og selvom dette er et derby skal Liverpool have pæne chancer for at holde målet rent. Oddset for at det skete var lavere i hjemmekampene mod Watford, Norwich og Newcastle. Er Everton virkelig bedre end dem pt? Jeg tvivler.

Liverpool – Everton Odds


Liverpool – Everton Head 2 Head


Flere Tips

3. okt.
18:45
Units 1/10
Tippet til 1.95
26. okt.
Units 3/10
Tippet til 6.75
Units 6/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar