Liverpool vs Benfica – 13. april 2022 21:00

Champions League Slutspil | Champions League
Benfica +1.50 (AH)
Tippet til 2.03
Units 4/10
Vundet +4,12
Udgivet 7. apr. 00:30
Besøg Marathonbet

*Reklamelink

Liverpool står foran et svært program og selvom man skulle tro, der ville være fuldt fokus på en Champions League-kvartfinale, tror jeg godt, kampen her bare kan blive en kamp, der skal overstås for Liverpool. De har nemlig en ekstremt vigtig og svær kamp i Premier League mod rivalerne Manchester City 3 dage før returkampen i Champions League og 3 dage efter igen semifinale i FA Cup’en mod selvsamme City, før de 3 dage senere møder Manchester United i Premier League. 4 kampe på 9 dage.
Hvor lægger man så det meste af sit fokus? Næppe på en kamp mod et portugisisk hold, hvor man er foran 3-1 fra første kamp. For mig at se handler den kamp om at få overstået 90 minutter med et resultat, der sender dem videre i turneringen og samtidig skal man undgå skader. Jeg kan ikke forestille mig andet end, at man roterer i kampen her.

Benfica har ovenikøbet en dags hvile mere end Liverpool og en overkommelig kamp i den hjemlige liga, så de bør komme med relativt friske ben. De må være opsatte på at levere en god præstation på Anfield omend troen på avancement måske ikke er voldsomt stor.


Liverpool – Benfica Odds


Liverpool – Benfica Head 2 Head


Flere Tips

21. apr.
Units 4/10
Tippet til 1.87
Units 4/10
Tippet til 1.89
15:00
Units 4/10
Tippet til 2.08
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv første kommentar

Skriv et svar