Liverpool vs Arsenal – 23. dec. 18:30

Fodbold icon
Premier League | Premier League
Liverpool vs Arsenal
Uafgjort
Tippet til 3.65
Units 4/10
Vundet +10,60
Udgivet 23. dec. 01:37

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Uhyggeligt vigtigt opgør i toppen af rækken, som man ikke må tabe.

✅ Rækkens to stærkeste defensiver, der mødes.

✅ Oddset er højt på uafgjort i en på papiret så lige kamp.

Et point skiller de to hold i toppen af Premier League, og det bliver et uhyggeligt vigtigt opgør i mesterskabskampen. Derfor kan det også sagtens blive taktisk låst, fordi det bliver vigtigere for holdene at undgå at tabe end at risikere noget for at vinde. Jürgen Klopp og hans tropper går naturligvis altid efter det hjemme på Anfield, men jeg kan sagtens se et scenarie, hvor man med 10-15 minutter tilbage af kampen ikke vil satse unødigt, hvis man står med et uafgjort resultat.

Liverpool havde udfordringer med at åbne United-defensiven op, mens Arsenal var lidt ude for det samme i sidste runde mod Brighton, hvor man dog i sidste ende alligevel fik dem besejret. Begge hold besidder stærke duoer i midterforsvaret og har da også de stærkeste defensiver i Premier League med blot 15 indkasserede mål i 17 kampe.

Jeg tror da heller ikke, at det nødvendigvis bliver så målrigt, som markedet forventer med en linje på 2,75. Og holder vi os på en lavtscorende affære, så stiger chancerne for X betragteligt, hvorfor jeg synes, 3,65 er i overkanten. De to mandskaber har da også spillet uafgjort i 2 af deres seneste 5 møder, og en pointdeling er ikke ukendt land for Liverpool, der allerede har oplevet det i fem opgør denne sæson.

Liverpool har en del fravær, da Thiago, Robertson, Matip, Macallister og Jota er ude. Dog ikke nye tilføjelser udover Macallister. Arsenal heller ikke uden væsentlige fravær udover Partey, som dog også har været ude med en skade i lang tid.

Alt handler om pris, og i dette tilfælde synes jeg ganske enkelt, at 3,65 er for højt på X’et i så – på papiret – jævnbyrdig en kamp med så meget på spil. Jeg har også svært ved at se et af holdene blæser de andre bagover, og hvis ikke vi har uafgjort, så er der meget gode muligheder for, at spillet er i live mod slutningen, hvis et hold er nede med en enkelt og skal jagte X’et.

Mulige startopstillinger:

Liverpool
Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas; Szoboszlai, Endo, Jones; Salah, Nunez, Diaz

Arsenal
Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Rice, Havertz; Saka, Jesus, Martinelli

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Liverpool – Arsenal Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Liverpool – Arsenal

Liverpool: Skader og karantæner

Arsenal: Skader og karantæner

Liverpool – Arsenal Head 2 Head

Flere Tips

16. apr.
Units 4/10
Tippet til 1.95
Units 2/10
Tippet til 2.00
Units 1/10
Tippet til 1.57
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar