18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liverpool-Southampton-8. May 2021 20:45

Units 1/10 Tabte
Liverpool vs Southampton
Over 3.5 mål
May 8, 2021 20:45
Udgivet May 8, 2021 06:17
Kamp: Liverpool – Southampton
Tip: Over 3,5 mål
Odds: 2,25
Bookmaker: Betfair

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Lørdag aften står Liverpool – Southampton overfor hinanden. To mandskaber, der har vist defensive problemer denne sæson. Liverpool har næsten siden sæsonstart måtte undvære Virgil van Dijk og Joe Gomez, hvilket naturligvis har sat deres defensiv i en beklagelig situation. De har i deres seneste to kampe formået at lukke mål ind mod både Newcastle og Leeds.

Liverpool står i en situation hvor de med 5 kampe tilbage i sæsonen, er tvunget til at gå efter sejren i alle 5. De er nemlig 5 point efter Chelsea, der indtager den sidste Champions League plads, men The Reds har en kamp i hånden på The Blues. Derfor ligger der en chance forude for Klopp og Co. men de skal skyde til angreb. 

Ralph Hassenhüttl har gjort sit for at Southampton skulle have en stærk sæson, men på trods af mindeværdige præstationer, står de altså lige nu på en 15. plads. Det skyldes at deres defensiv har været alt for uskarp. 59 mål lukket ind i 33 kampe, hvilket er det tredjedårligste i ligaen. 

Southamptons sæson er derfor slut, da de næsten ikke kan undgå at blive i Premier League, men samtidig intet kan nå længere oppe. De bør spille mere frit her, hvilket kan give et noget mere åbent kampbillede.


Liverpool – Southampton Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Liverpool
Southampton
Odds are subject to change. Last updated 8. maj 2021 21:11.

Liverpool – Southampton Head 2 Head


2 kommentarer

  1. Det har du naturligvis ret i, det er en fejl fra vores side.

Skriv et svar