18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Liverpool-Chelsea-28. August 2021 18:30

Units 1/10 Vundet
Liverpool vs Chelsea
Uafgjort
28. august 2021 18:30
888
Tippet til 3.40
Udgivet 28. august 2021 00:32
Både Liverpool og Chelsea står noteret for seks point efter to kampe og begge klubber har ovenikøbet vundet deres respektive kampe med henholdsvis 2-0 og 3-0, hvilket efterlader de to topklubber med en målscore på 5-0.

Liverpool har slået Burnley og Norwich relativt sikkert, og ser ud til at være en bedre udgave end i sidste sæson, hvor de sled sig til en tredjeplads. Det skyldes ikke mindst defensiven, hvor styrmanden Virgil van Dijk er tilbage efter en skade. Selvom hollænderen stadig er et stykke fra topform, så er hans indflydelse på Liverpool-holdet tydelig at få øje på, da han udstråler ro og spiller med enorm fysik.

Chelseas sejre er kommet mod to af de andre London-klubber, nemlig Arsenal og Crystal Palace. Med tilføjelsen af Romelu Lukaku ser Chelseas hold ud til at være fuldt konkurrencedygtigt og allerede i belgierens debut mod Arsenal var der glimt af verdensklasse, som gør, at troen på at Chelsea kan blande sig helt i toppen af Premier League er til stede. Sidste sæson manglede Chelsea en dediceret topscorer, men han må siges at være kommet til nu.

Udover det bliver en kamp mellem en af en af verdens bedste midterforsvarer overfor en af verdens bedste angribere, så er det også en kamp mellem to af de mest profilerede trænere. Thomas Tuchel og Jürgen Klopp har stået overfor hinanden et hav af gange, og nu skal der skrives endnu et kapitel i den duel. De to managere kender hinanden ind og ud, og det bliver dermed svært at overraske modparten. To af de stærkeste trupper i Premier League, og to af de mest detaljerede trænere overfor hinanden. Det lugter af en jævnbyrdig affære.

Liverpool – Chelsea Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Liverpool
Chelsea
Odds are subject to change. Last updated 28. august 2021 18:25.

Liverpool – Chelsea Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar