18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 966,5
TBP 107,5%
Hitrate 47,5%

Lincoln Red Imps – PAOK-16. September 2021 18:45

Units 5/10 Vundet
Lincoln Red Imps vs PAOK
PAOK vinder til 0
16. september 2021 18:45
Nordicbet
Tippet til 1.83
Udgivet 12. september 2021 22:41
Lincoln Red Imps har helt sensationelt kvalificeret sig til Conference League-gruppespillet, da man besejrede Riga efter forlænget spilletid. Mestrene fra lilleput-nationen, Gibraltar, har præsteret imponerende flot, men der er langt fra lettiske Riga, til de græske pokalvindere fra PAOK, som har en trup med flere profiler og meget europæisk erfaring.

I sidste sæson slog man bl.a. Benfica og PSV, og man har besejret Feyenoord undervejs i denne sæson. PAOK har tidligere stjener som Shinji Kagawa og Nelson Oliveira, og det er en trup, der er langt, langt dyrere og stærkere end Lincoln Red Imps, som består af deltids-proffer, og det der er mindre. Det skal dog nævnes, at hverken Kagawa eller Oliveira er bærende kræfter pt.

Da Lincoln Red Imps f.eks. mødte skotske Rangers, tabte man 5-0 og var totalt udspillet. Det skal dog siges, at Lincoln har været solide ift. målscoringen og kun derudover kun er gået fra banen en enkelt gang i sæsonens europæiske kampe uden at score. Dette i 2-0 nederlaget mod Cluj.

Der er stadig et step op til PAOK’s niveau, og jeg forventer, at det bliver en meget ensidig affære, hvor PAOK på kunstbanen vil være så stærke på bolden, at Lincoln ikke får muligheden for at skabe mange chancer. PAOK fik ikke en god start på sæsonen med et nederlag på 0-1, men man er normalt relativt solide defensivt.

Jeg synes, markedet overvurderer Lincoln en smule pga. deres sensationelle kvalifikations-run, men der er enorm kvalitetsforskel her.

Følg mig på Twitter som @HiguainBetting

Lincoln Red Imps – PAOK Odds


Lincoln Red Imps – PAOK Head 2 Head


Skriv et svar