18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lille-Wolfsburg-14. September 2021 21:00

Units 5/10 Tabt
Lille vs Wolfsburg
Wolfsburg 0.00 (AH)
14. september 2021 21:00
bet365
Tippet til 1.94
Udgivet 13. september 2021 17:05
Wolfsburg har fået en solid sæsonstart og bør have gode chancer mod Lille der er langt fra sidste sæsons franske mesterskabsform.

Chancevurdering: 32-30-38.

Lille, der har sagt farvel til træner Galtier, målmand Maignan (dog god erstatning i Grbic) og midtbanemand Soumaré, vandt sommerens franske Supercup, men det mod et reservepræget PSG-hold. I ligaen er det kun blevet til fem point i fem runder, senest et fortjent 2-1-nederlag i Lorient. I forhold til den kamp kan startopstillingen forstærkes med angriber David (startsparet efter landskampe og Atlantrejse), men ude med skader er fortsat venstrefløj Bamba, højrefløj/angriber Weah samt midtbanemand Sanches. Højreback Celik er tvivlsom efter at have misset Lorient.

Bemærk i øvrigt at David – klart mere speedy end sin kollega, veteranen Yilmaz (der har fået en tung sæsonstart) – bør få svært ved at løbe fra den hurtige Wolfsburg-midterforsvarer Lacroix. Hvis makker Brooks er tungere på fødderne; til gengæld er han intelligent og rutineret.

Med sommeransatte van Bommel ved trænerroret står Wolfsburg med 12 point for fire runder i Bundesligaen og har kun lukket eet mål ind. Selv har Ulvene ikke just sprudlet (seks mål), men offensiven (der i sidste sæson var meget afhængig af angrebsfyrtårnet Weghorst) har fået et boost med gode transfers. Især Nmecha gør det godt og ligner en idealstarter, mens Waldschmidt og hurtige Lukebakio har forbedret bredden. Ude er fortsat defmidtbanemand Schlager (Guilavogui er en fuldgod erstatning), men midterforsvarer Brooks samt backs Mbabu og Roussillon bør kandidere til startopstillingen efter at være blevet startsparet mod Greuther Fürth i lørdags. Brooks pga træthed, Mbabu pga et skrub, Roussillon pga sygdom.

Lille har een fordel, bortset fra hjemmebanen: Det franske hold spillede fredag, har altså haft en ekstra restitutionsdag. Men Wolfsburg var ikke synderligt presset lørdag; behøvede ikke at spille sig ud for at vinde 0-2.

Lille – Wolfsburg Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Lille
Wolfsburg
Odds are subject to change. Last updated 14. september 2021 20:56.

Lille – Wolfsburg Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Forventede opstillinger:

    Lille: Grbic – Celik/Djalo, Fonte, Botman, Reinildo – Yazici, André, Xeka, Gomes – Yilmaz, David

    Wolfsburg: Casteels – Baku, Lacroix, Brooks, Roussillon – Guilavogui, Arnold – L. Nmecha, Philipp, Steffen/Waldschmidt – Weghorst

Skriv et svar