18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lille-Montpellier-29. August 2021 17:00

Units 4/10 Tabt
Lille vs Montpellier
Lille -1.00 (AH)
29. august 2021 17:05
Mr Green
Tippet til 2.33
Udgivet 27. august 2021 13:02
Sydfranske Montpellier drager sandsynligvis til Nordfrankrig uden talisman og topscorer Delort, på nippet til at blive solgt. Angrebskollega Laborde er måske også på vej væk, men alene Delorts fravær vil svække markant og kan decideret ryste holdet. Mesterklub Lille har fået en tung start på L1-sæsonen, men har stadig et godt hold og spillede klart bedre i 3. runde end i de første to.

Chancevurdering for 1X2 (0-1): 34-27-39. Odds 2.33 fås også hos Unibet (begge har fint spilbare 1,73 for rent ettal). 2,25 hos NordicBet. Hvis Delorts fravær bekræftes, bør oddsene falde markant. Bemærk: Der er risiko for at han bliver, og for at oddsene stiger.

I forvejen døjer Montpellier (7 mål indkasseret i 3 kampe) med at vænne sig til et nykonstrueret midterforsvar der i sommer sagde farvel til Hilton og Congré (mens kollega Mendes stadig er skadet), goddag til erfarne Sakho (meget få kampe i 20/21) og unge Thuler.

Efter 2-3 mod Marseille og 3-3 hos Reims (stor fejl af Sakho) blev det i seneste weekend 3-1 over Lorient, men selv om Lorient (svag på dagen) KAN drille med en kompakt defensiv, er mesterklubben Lille af en helt anden kaliber. Især hvis Delort, og sådan ser det ud, mangler. Han stod for et mål og en assist mod Lorient.

Det kan selvfølgelig være at Delort-salget ikke bliver til noget, og at han er med i søndagens trup. Men i givet fald er han næppe helt oppe at ringe. Han vil nemlig gerne væk og befinder sig nok mentalt i Nice (eller Marseille). Han stod over fredagens træning.

Montpellier er stadig farlig. Laborde (hvis han altså er der) er hovedstødsstærk og snu, kantspiller Mavididi er hurtig og gennembrudsfarlig, og midtbanemand Savanier brillierede mod Lorient med flot frisparksmål og lækker hjørnesparks-assist til Delorts scoring. Savanier spillede desuden godt i en rolle som 10’er. Den plads indtages normalt af Mollet, men han startede på bænken efter et skrub. Nu er Mollet nok startklar, og træner Dell’Oglio, ansat denne sommer, skal finde ud af om Savanier skal tilbage på den normale plads som boks til boks-mand, eller genindtage 10’er-rollen.

Uanset hvad kommer Montpellier-midtbanen op mod en stærkere modstander end Lorient. Lille mangler fortsat skadede Sanches (og pladskonkurrent Soumaré blev solgt i sommerferien), men kan stadig mønstre midtbanekapaciteter som André og Xeka, med sommerindkøbet Onana lurende på en startplads.

Målmand Grbic, hentet i Atlético, fik en god debut i sidste weekends 1-1 i Saint-Étienne og ligner en ganske god erstatning for sommersolgte Maignan.

Dermed er Lilles primære problem højreback-posten. Stærke Celik er nok på vej væk, salgssnakken går lystigt, og efter en kæmpefejl (manglende koncentration, nok) i 0-4-fadæsen mod Nice i anden runde, var tyrkeren sat på bænken mod Saint-Étienne. Hvor afløser Djalo havde det grumme svært. Det kan han også få mod hurtige Mavididi. Djalo er ganske vist også hurtig, hurtigere end Celik, men teknisk kniber det.

Men ellers ser Lille-mandskabet stærkt ud. Alligevel er det blot blevet til to point i de første tre runder (efter 1-0-sejr over et reservepræget PSG-hold i Supercuppen). Hvorfor? Nok primært fordi den nye træner Gourvennec mod Metz (3-3) og Nice (0-4) eksperimenterede ved at bruge offensivmand/kantspiller Yazici på midtbanen. Det duede ikke. Mod Saint-Étienne var Xeka tilbage fra karantæne, og selv om han ikke havde sin bedste kamp, bidrog han med meget mere stabilitet end Yazici. 1-1-resultatet var temmelig uheldigt for Lille der spillede bedst, og Yilmaz’ flotte mål havde fortjent at sikre sejren.

Lille – Montpellier Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Lille
Montpellier
Odds are subject to change. Last updated 29. august 2021 16:56.

Lille – Montpellier Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Ret skal være ret: Der har også været salgssnak om Lille-topscorer Yilmaz. Men en del af rygterne er efter alt at dømme blevet produceret for at skabe uro om klubben (fx af ex-træner Galtier, nu Nice). Hvorom alting er: Snakken er ikke så akut, eller fakta-bekræftet, som snakken om Delort.

    Hov, og det skal med at Wolves har budt på Lille-midterforsvarer Botman. Det blev dog afslået.

Skriv et svar