Libertad vs Cumbaya – 3. dec. 22:00

Profit
349,4
TBP
111,2%
Hitrate
49,5%
1365 Tips
Fodbold icon
Clausura | Serie A
Libertad vs Cumbaya
Under 2.5 mål
Tippet til 1.80
Units 1/10
Tabt -1,00
Udgivet 27. nov. 14:14

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Sidste runde i Ecuador. Libertad sikre sig endnu en sæson med ét point mens Cumbaya ikke har noget at spille for.

✅ Både oprykkerne fra Libertad og Cumbaya har været målfattige i år. Henholdsvis 29 og 23 mål scoret på 29 kampe. Som følge heraf er 15 og 18 af deres 29 kampe endt med under 2,5 mål.

✅ Libertad har været stærke hjemme med blot fire nederlag i 2023 mens Cumbaya blot har vundet én af deres ti seneste, og spillet et ringe fase 2. Libertad har gode chancer for at vinde men behøver ikke gøre det stort.

Cumbaya har været ringe i fase 2 med blot én sejr ud af 14 mulige. Til deres held var det nok til at redde dem endnu en sæson i det fineste selskab. Libertad har gode chancer for at gøre dem selskab næste sæson, da de blot er ét point fra at sikre sig det samme. Oprykkerne spiller sin første sæson nogensinde i Primera Division og mon ikke de er lykkelige når/hvis det lykkes at blive oppe. De har været gode hjemme og nyder godt af deres placering i syd Ecuador, hvilket betyder at mange hold rejser langt for at besøge dem. Cumbaya bliver en af dem.

Begge har været under middel offensivt med få mål men også få større nederlag. Cumbaya kan glæde sig over at presset er væk men en lang rejse til en ubetydelig kamp og en kommende sommerferie kan lægge en dæmper på deres motivation. Libertad må være top motiveret for at sikre sig sit point eller alle tre.

Jeg har tiltro til at Libertad trods alt går efter alle tre men med livrem og seler for at undgå at lukke mål ind. Det kan meget vel resulterer i en stille kamp uden meget tempo. Om den tipper over til værterne’s favør må tiden vise men gode chancer for at der ikke kommer 3+ mål. Særligt da det ikke er nødvendigt med så mange for at det bedre og mest motiveret hold når sit mål.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Libertad – Cumbaya Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Libertad – Cumbaya

Libertad: Skader og karantæner

Cumbaya: Skader og karantæner

Libertad – Cumbaya Head 2 Head

Flere Tips

19. jun.
Units 2/10
Tippet til 2.63
Units 4/10
Tippet til 2.40
15:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar