Leyton Orient vs Blackpool – 27. feb. 20:45

Fodbold League One
Leyton Orient
Blackpool
27. feb.
20:45
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

27. feb.
20:45
Blackpool vinder eller spiller uafgjort
Tabt -5,00

Units

5/10
Blackpool vinder eller spiller uafgjort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Blackpool er uden deres topscorer Jordan Rhodes, men har nok offensiv kvalitet i Jake Beesley og Karamoko Dembele til at undgå nederlag i dagens kamp. Begge angribere har scoret elleve mål i sæsonen, mens Dembele især er stærk mht. assists.
  • En af styrkerne ved Blackpool er også målfarligheden fra hele deres midtbane, hvor de fleste spillere alle er noteret for talrige scoringer i sæsonen. Heriblandt Shayne Lavery med fem scoringer eller CJ Hamilton med fire scoringer.
  • Disse to hold har kun mødt hinanden syv gange tidligere og her er det blot blevet en enkelt sejr til Leyton Orient, mens Blackpool har vundet fire af opgørene. Det faktum, at Blackpool normalt har godt styr på Leyton Orient taler også for spilforslaget.

Analyse

I den britiske League One division mødes Leyton Orient og Blackpool. Begge hold kæmper for en placering blandt play off pladserne, men halter fortsat lidt efter i tabellen.

Leyton Orient er i øjeblikket placeret som nummer ni i tabellen med seks point op til Oxford på sjettepladsen og dermed de vigtige play off pladser i tabellen. Blackpool er en tand bedre placeret som nummer otte i tabellen med fire point op til Oxford.

Blackpool har været suveræne på hjemmebane i sæsonen, mens det på udebane virkelig har haltet med blot fire sejre i seksten kampe. Omvendt har Leyton Orient været stærke hjemme og formkurven er solid med otte sejre i de seneste tolv kampe.

Holdnyt Leyton Orient

Træner Richie Wellens er uden nye skader eller fravær, hvorfor jeg forventer, at vi kommer til at se den samme startopstilling, som i udesejren over Oxford i weekenden.

Langtidsskadede spillere er fortsat Dan Happe, Jordan Graham og Dan Agyei.

Holdnyt Blackpool

Træner Neil Critchley har en stort komplet trup til rådighed til kampen mod Leyton Orient. Eneste fravær er den skotske angriber Jordan Rhodes, som dog er et yderst betydeligt fravær, eftersom han er holdets topscorer med femten mål i sæsonen.

Spilforslag

Jeg synes der er værdi i at spille på det udfald, at Blackpool ikke taber i dette opgør. Leyton Orient er utvilvsomt et stærkt hold og har samme ambitioner som Blackpool med hensyn til play off pladserne i tabellen.

Derudover har Blackpool ikke været overbevisende på udebane i sæsonen, men jeg synes tingene har ændret sig kraftigt i de to seneste liga kampe, hvor spillet har set stærkt ud. Holdet har bevist, at man godt kan klare sig uden topscorer Jordan Rhodes på holdet. Eksempelvis den britiske angriber Jake Beesley er trådt i karakter og scorede to flotte mål i weekendens overbevisende 4-1 sejr over Bolton, som er placeret på tredjepladsen i tabellen. Inden dette opgør slog man også Petersborough på femtepladsen.

Jeg væger at spille Blackpool dobbelt chance X2 med fem units på udfaldet.

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar