Levante vs Real Sociedad – 6. maj 2022 21:00

LaLiga | LaLiga
Over 2.5 mål
Tippet til 1.88
Units 3/10
Vundet +2,64
Udgivet 5. maj 2022 18:27
Besøg Unibet

*Reklamelink

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Levante er det mest målrige hold i La Liga, og det er kun blevet mere underholdende under træner Lisci.

2️⃣ Levante ligger sidst i La Liga, og er dermed tvunget til at jagte en sejr over Real Sociedad.

3️⃣ Real Sociedad er også en anelse presset til sejr, da de ellers vil kunne blive overhalet af Villarreal og dermed miste deres Europa League plads.

Real Sociedad har muligvis været et af de tørreste hold at følge i La Liga denne sæson, når vi kigger på underholdningen i form af mål. Et ualmindeligt lavt snit på 1,9 mål pr. kamp og hele 26/34 gange er de gået under linjen.

Denne gang er det dog usikkert om de får lov, at spille endnu en tør omgang fodbold. Modstanderen hedder nemlig Levante, da det er sjældent Alessio Liscis mandskab spiller kedelige opgør.

Siden Lisci overtog Levante i december 2021, der har Levante snittet 3,72 mål pr. kamp, og er gået over i 11/18 kampe. Oven i dette vanvittige snit, så er Levante også i en situation, hvor de ikke kan bruge uafgjort til noget som helst. De har lige nu seks point op til overlevelse med kun fire kampe tilbage.

Desværre er Levante stadig uden angriberen Roger Marti og den offensive spiller Jorge de Frutos. Modsat er midtstopper Mustafi stadig skadet, mens backen Carlos Clerc stadig er tvivlsom.

Real Sociedad er stadig uden deres offensive es i Mikel Oyarzabal, men omvendt så vender David Silva tilbage fra karantæne.

Det er heller ikke uvæsentligt for Real Sociedad om de vinder her. De indtager lige nu 6. pladsen, der giver adgang til Europa League, men falder de ned på 7. pladsen, som Villarreal ligger på med fire point færre, så hedder det Conference League.

Hvis Villarreal vinder i samme runde, mens Sociedad kun får et point, så er Sociedad to point foran, og to runder efter så møder de netop Villarreal på udebane.

Kampen her minder lidt om da Levante hjemme tog i mod Sevilla for to uger siden. Sevilla, der godt nok er et mere målscorende hold end Sociedad, men som har samme stærke defensive struktur. Her ender kampen 2-3 til Sevilla i et hæsblæsende opgør.

Levante – Real Sociedad Odds


Levante – Real Sociedad Head 2 Head


Flere Tips

1. oktober 2022
Units 2/10
Tippet til 3.10
21:00
Units 1/10
Tippet til 1.99
2. oktober 2022
Units 6/10
Tippet til 1.64
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar