18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Levante-Barcelona-11. May 2021 21:30

Units 1/10 Vandt
Levante vs Barcelona
Begge hold scorer: ja
May 11, 2021 21:30
Udgivet May 11, 2021 08:09
Kamp: Levante – FC Barcelona
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,66
Bookmaker: NordicBet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Barcelona missede i sidste runde muligheden for at overtage 1. pladsen i La Liga, da de hjemme spillede 0-0 mod Atletico Madrid, som nu i stedet indtager 1. pladsen. Det var en bleg affære for FC Barcelona, der ikke skabte meget og samtidig også mistede en vigtig spiller. Sergio Busquets måtte nemlig tidligt i kampen udgå med en skade, og er til denne kamp også ude. Det behøves næsten ikke at nævnes hvor vigtig Busquets er for det opbyggende og defensive spil i Barcelona. 

Koeman og Co. er nu 2 point efter Atletico Madrid, hvilket betyder at de skal vinde deres resterende kampe, hvis de skal have en chance. Koeman er også tilbage fra sin karantæne, hvilket kan give dem et mindre boost igen. Selvom de holdte nullet mod Atletico senest, var det dog ikke fordi de så perfekte ud defensivt. Faktisk var Atletico Madrid i store dele af kampen det bedste hold, og kunne også sagtens have scoret på en usikker Barcelona defensiv. Koeman prøvede med Mingueza, Pique og Lenglet fra start, men førstnævnte blev flået ud i pausen og Araujo er ikke en super erstatning. 

Levante har ikke det store på spil længere, da de har reddet sig en sæson mere i La Liga. Det behøver dog ikke tale imod dem, da de nu kan spille uden et pres på deres skuldre, og de har det bedst når de kan brillere offensivt uden at tænke bagud. Levante kommer til at gøre sig for at drille Barcelona, og med en så usikker defensiv uden Busquets, bør der være en god chance for begge mandskaber kommer på tavlen.


Levante – Barcelona Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Levante
Barcelona
Odds are subject to change. Last updated 11. maj 2021 21:56.

Levante – Barcelona Head 2 Head


Skriv et svar