Lerone Murphy vs Joshua Culibao – 22. jul. 21:00

Profit
-53,2
TBP
81,5%
Hitrate
44,7%
48 Tips
Mixed martial arts icon
Featherweight | UFC
Lerone Murphy vs Joshua Culibao
Lerone Murphy vinder
Tippet til 1.67
Units 9/10
Vundet +6,03
Udgivet 20. jul. 16:02

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Murphy er på hjemmebane mens Culibao rejser helt fra Australien

✅ Murphy har kæmpet og vundet mod et højere niveau af modstandere

✅ Murphy har overall bedre MMA værktøjer end Culibao

Lerone Murphy (12-0) vs. Josh Culibao (11-1-1)

Lerone Murphy sætter sin undefeated record på spil endnu engang, når han på hjemmebanen i England, tager imod den australske Josh Culibao.

Selv om han er 31 år, er Lerone Murphy stadig ung ift. sin MMA karriere. Det er alligevel blevet til 5 kampe under UFC banneret, hvilket allerede har givet ham solid erfaring imod navne som Ricardo Ramos, Douglas Andrade, Makwhan Amirkhani og senest Gabriel Santos.

Selvom han har en baggrund inden for kickboxing, har han opbygget et meget solid overall MMA game, hvoraf hans wrestling og grappling forbedrer sig løbende samtidigt med at han træner sammen med den nuværende Welterweight champ, Leon Edwards. I hans sidste kamp mod Gabriel Santos (LFA champ), vandt han en tæt kamp på split decision. En kamp som flere mente han skulle have tabt. Taget i betragtning af at han skiftede modstander på meget short notice, og at han havde haft et meget langt layoff pga. en bilulykke, viste han stadig hjerte og stor vilje til at vinde hans comeback kamp. I denne kamp vil han være meget mere klar da han hverken har langt layoff eller har en short notice modstander.

Læs også hele vores optakt til UFC London

Josh Culibao har ligesom Lerone Murphy kæmpet 5 kampe under UFC banneret, men har dog ikke kæmpet og vundet mod samme kaliber af modstandere. Culibao execellerer i hans kampe hvor han kæmper mod et lavere niveau. Han har en striking baggrund hvor han især er god til at skifte foot stances som han bruger teknisk til at skabe flere vinkler og muligheder for striking kombinationer. Derudover viser han et traditionelt udviklende allaround MMA game. Udover hans striking er hans største force defensiv wrestling, som har hjulpet ham med at holde kampen stående i majoriteten af hans kampe.

Jeg er overrasket over den solide value linie på Lerone Murphy her. Det virker som om at folk har glemt at han kom tilbage efter en lang skades pause i kombination med at han kunne have tabt hans sidste kamp. Nu er han for alvor ordentligt tilbage, og han kan samtidigt læne sig op af en hjemmebane “fordel” mens Josh Culibao rejser helt fra Australien til England.

For hvert værktøj Josh Culibao kan hive frem i kampen, vil Lerone Murphy have endnu bedre værktøjer til at sikre et win på hjemmebane. Skulle kampen gå hen og blive tæt, vil Lerone Murphy have majoriteten af fans på hans side til at overvinde dommerne.

Man kan i skrivende stund kan få odds 1.67 (60%) på at Lerone Murphy vinder. Med en vinderchance på 76%, ender vi på en meget solid betvalue på 127 og med en risiko på 9 ud af 10 units.

AI modellerne giver følgende vinderchancer:

Murphy POINT @ 17% (Bet365/Unibet/Leovegas/MrGreen)
Murphy KO @ 86% (Unibet/Leovegas/MrGreen)
Murphye SUB @ 4% (Unibet/Leovegas/MrGreen)


Edges:

Technique (Boksning) – Murphy
Technique (Kickboxing) – Murphy
Cardio – edge til Culibao
Chin – edge til Culibao
Speed – Murphy
Offensiv Wrestling – Murphy
Defensiv Wrestling – edge til Culibao
Grappling – edge til Murphy
Power – Murphy

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Lerone Murphy – Joshua Culibao Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Lerone Murphy – Joshua Culibao

Lerone Murphy: Skader og karantæner

Joshua Culibao: Skader og karantæner

Lerone Murphy – Joshua Culibao Head 2 Head

Flere Tips

28. maj.
Units 4/10
Tippet til 1.72
21:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.95
29. maj.
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.55
Vis flere

1 Kommentar

Skriv et svar

 1. Loke Barrett

  Jeg er fuldstændig enig i dette spil – jeg er også tungt på Murphy i kampen!

  Englænderen har ikke verdens bedste takedown defense, men det ville være en stor overraskelse, hvis Culibao, som ikke er en stor grappler, kan udnytte dette. Jeg forventer en stående kamp, hvor Murphy bør have størrelsen og evnerne på sin side.

  Det er ikke ubetydeligt, at kampen finder sted i London. Hvis den bliver tættere end ventet, som Murhyps kamp mod Santos, så kan publikum meget vel påvirke dommerne. Det betyder ikke, at de tager fejl. Det er en del af det at have hjemmebanefordelen.

  Jeg har også spillet:

  Bannon slår Brasil – mest fordi Brasil langt fra har imponeret. Det virker som en meget tæt kamp, så jeg foretrækker underdoggen.

  Ashmoz vinder før tid mod Duncan – det ligner igen en virkelig tæt kamp, men Duncan besidder ikke stor speed. Han bliver rystet i mange af sine kampe. Ashmoz viste i sin debut, at han har stor power, så hvis han får succes, så bliver det nok en knockout.

  Alvarez vinder før tid mod Diakiese – Diakiese er rigtig god, men det lader til, at han ikke tror på sin striking så meget som tidligere. Han vil rigtig gerne bryde, men Alvarez er enorm for vægten og har en uhyggeligt farlig guard. Han har fanget bedre grapplere. Jeg har svært ved at se, hvor Diakiese er i sikkerhed i matchuppet.

  Jeg overvejer også Grant, som er virkelig hård og kraftfuld. Han er ikke helt så skarp som for et par år siden, men jeg ser ikke dette som et step up for ham, snarere tværtimod. Alt kan ske i en så tæt kamp, men så skal man næsten tage underdoggen.

  Murhpy ligner aftenens bedste spil. Jeg overvejede også at skrive et tip til den, men jeg kommer mig stadig lige efter de forfærdelige måneder, som jeg har haft herinde. Jeg skal have et par solide aftener, hvor tingene går min vej. Så er jeg tilbage.