18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lens-Lille-18. September 2021 17:00

Units 6/10
Lens vs Lille
Over 2 mål
18. september 2021 17:00
Marathonbet
Tippet til 1.62
Udgivet 15. september 2021 14:43
Et nordfransk derby der tegner underholdende. Lille har en CL-kamp (hvor holdet var uheldigt ikke at score) i benene, men skal jagte en sejr efter en skidt sæsonstart. Lens har fået en god start og er fremadrettet af natur.

Chancevurdering for Over/Præcis/Under 2,5 mål: 48-28-24.

Lens fik store tæv i begge indbyrdes kampe i sidste sæson, men i modsætning til 20/21 er der denne gang tilskuere på stadion – og det er udsolgt, dvs 41.000 – og de entusiastiske fans vil elske at drille lokalrival Lille der er forsvarende mester, men har vist svaghedstegn i denne sæsonstart; bl.a. pga en tung centraldefensiv.

Det kan og bør Lens forsøge at udnytte med sin dynamiske spillestil med gode fremdrivere fra forsvar og midtbane, og kvikke angribere. Tre af klubbens fem kampe er gået over 2,5 (de to andre er end med to mål), og målscoren siger 10-7.

Ikke sikkert at angriber Ganago er klar til at starte (han missede seneste kamp, men skulle være tilbage i træning før Lille), men afløser Kalimuendo er også hurtig på fødderne.

Samtidig er Lens-defensiven til at tale med, bl.a. pga ønsket om at komme frem over stepperne, men også pga en tendens til dårlig organisation når modstanderen har bolden. Defensiv-midtbanemand Doucouré er klar efter to kampes karantæne, men problemet er der normalt også med ham på banen.

Lille mangler fortsat offensivfolk Bamba og Weah (samt midtbanemand Sanches), men i modsætning til sidste weekends 2-1-tab i Lorient (hvor han var træt efter landskampe og Atlant-rejse) bør angriber David være med fra start. Det var han i tirsdagens uheldige 0-0 mod Wolfsburg hvor offensiven med een undtagelse gjorde det godt, også veteran-angrebskollega Yilmaz og den uerfarne, men hurtige og udfordrende venstrefløj Gomez. Undtagelsen var højrekant Ikoné, og han start-erstattes nok af driblestærke Yazici.

Højreback Celik ser ud til at være klar. Han spillede 90 min mod Wolfsburg efter at have misset Lorient pga en skade (og efter ikke at have spillet en rolle i de første fire runder pga salgssandsynlighed; det blev så ikke til noget). Men han er bedre offensivt end afløser Djalo, så ikke noget der decideret taler imod spillet.

Lens – Lille Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 16:58.

Lens – Lille Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Lens’ fans glæder sig helt vildt til dette lokalopgør; 3.000 af dem mødte op til gårsdagens træning. Og de er sikkert glade for den udmelding træner Haise er kommet med: “Vi går efter sejren!”

Skriv et svar