Lemense FC U20 vs Gama U20 – 2. jan. 23:15

Profit
349,4
TBP
111,2%
Hitrate
49,5%
1365 Tips
Fodbold icon
Sao Paulo Youth Cup Grp. 8 | Sao Paulo Youth Cup
Lemense FC U20 vs Gama U20
Under 2.5 mål
Tippet til 1.83
Units 2/10
Vundet +1,66
Udgivet 2. jan. 09:07

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Lemense U20 er fra Sao Paulo og fik sidste sæson muligheden for at møde nogle af de bedste U20 hold i Brasilien. De har lang vej endnu før de kan matche dem.

✅ Gama U20 er atter med i Copinha. De lyder ikke af meget men er historisk stærke på ungdoms siden. Defensiven er deres force og hvad de forventer skal give dem succes.

✅ Det er første kamp og en kamp mellem de to hold som kæmper for at følge Ceara videre. Gode chancer for en livrem og seler tilgang for begge.

Lemense var med i Paulista U20 for første gang sidste sæson. De vandt flot indledende gruppe mod mindre modstandere men kom til kort mod de bedste. Til deres uheld var de også i gruppe med blandt andet Sao Paulo og Bragantino, hvorfor man ikke kan forvente meget mere. Det var dog en god test for Lemense og selvom de løb ind i et par store nederlag, fik de vist at de defensivt kan holde stand mod de mindre og til tider mod de større.

Gama er med til Copinha for 15’ende gang. De er fra Brasiliense hvilket gør deltagelsen lidt nemmere men det er en klub som prioritere ungdoms fodbolden da førstehold længe har været ringe og udenfor divisionerne. Gama vandt flot Brasiliense U20 hvor de blot lukkede syv mål ind på 13 kampe. Det er lykkes dem at holde fast i alle spillerne, med undtagelse af tre offensive spillere. Uvist hvor stor indflydelse det får på deres offensive spil. Gama har spillet hele syv træningskampe som opvarming til Copinha. Seks blev vundet og kun to mål scoret imod dem på de syv kampe.

Lemense er favoritter. De spiller i deres hjem-stat (ikke hjemmebane) og spiller mod nogle af de bedste lokalt. Gama skal dog ikke undervurderes. De defensivt stærke gæster er bekendt med deres styrke og kommer med et defensivt udgangspunkt. Det bliver formentlig en af disse to som følger Cears videre og det kan resultere i en pragmatisk og forsigtig tilgang til kampen for at undgå et nederlag. Fine chancer for relativt få mål.

Opdag flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Lemense FC U20 – Gama U20 Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Lemense FC U20 – Gama U20

Lemense FC U20: Skader og karantæner

Gama U20: Skader og karantæner

Lemense FC U20 – Gama U20 Head 2 Head

Flere Tips

19. jun.
Units 2/10
Tippet til 2.63
Units 4/10
Tippet til 2.40
15:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar